Sözleri olay olmuştu! TRT spikeri özür diledi...

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e elenmesinin ardından Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ile ilgili sözleri tepki çeken TRT spikeri Erdoğan Arıkan, özür diledi.

GİRİŞ 20.03.2018 09:46 GÜNCELLEME 20.03.2018 09:58
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

TRT Spor'da yayınlanan Spor Artı programında Ömer Üründül ile gündemi değerlendiren Erdoğan Arıkan, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi söylediği ve büyük tepki alan 'küçük takımlar' ifadeleri hakkında konuştu.

İşte o sözler:

 

 

"Tamamen takımların bugünkü durumları, sahada oynayanlar ilgili değerlendirme yaptım. Bu çok başka yerlere gitti ve değişik bir algı oluştu. Söylediklerimden bir kelime farklı yerlere çekilince oluşan algı hem beni, hem de TRT’yi çok üzdü. Bu değişik algının oluşmasından dolayı üzgünüm. Bundan dolayı bütün futbolseverlerden özür diliyorum. Sanki ben bu iki takımdan birini tutan ben, başka bir takımlıymışım ve başka bir takım adına konuşuyormuşum gibi gündeme getirildi. Düşüncelerim hala aynı. İfade şeklim yanlıştı ama bunları söylemekten geri adım atmayacağım."

NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı konuk ettiği derbi karşılaşması öncesinde söyledikleriyle sosyal medyada gündeme oturan ve iki ezeli rakibin taraftarlarının da tepkisini çeken Erdoğan Arıkan, TRT Spor’da "Cuma günü söylediklerim sosyal medyada gündem oldu. Benim yorumum, takımların şu anki durumlarıyla ilgiliydi. Biraz ironik ve çarpıcı şekilde sununca çok fazla gündeme geldi olay. Ancak ne kulüplerle, ne de bu kulüplerin geçmişleriyle ilgiliydi” ifadelerini kullandı. Erdoğan Arıkan Galatasaray ve Fenerbahçe için “Büyük kulüplerin küçük takımları onlar" demişti. 

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 54
  • kayserili 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın arıkan kulüp büyük demiş dogru ama takım bu kulüplere göre küçük demiş oda dogru ne var bunda fenerin basketbol kulübü avrupada destan yazıyor voleybol takımı vs... sadece futbol spor degildir cok haklı konusmus dar kafalar geniş bakamayanlar cahiller anlayamamıs
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söyleyeni dokuz Köyden kovarlarmış...
    Cevapla
  • Merhaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Büyük olan gidip avrupada 8 tane yiyip geliyor bumu büyüklük
    Cevapla
  • taner gun 6 yıl önce Şikayet Et
    hakliii ozur dilemesine ne gerek varrr
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Bjkli arkadaslar genelde hak vermis fakat unutmayin gs fb takimlari avrupada basarili iken yine bjk taraftari vardi yani bu takim tutma isleri gonul isidir sevgi isidir erdogan arikanin o sozleri soylemesi anlamsiz ve cok dusuncesizceydi simdi ozur dileyip durursun fakat artik hicbirsey eskisi gibi olmaz cunku gecmiste senin gibi harcananlari cok gorduk ha rasim ozan ha sen fark etmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle