G.Saray'a kötü haber! Geri dönüyor

Galatasaray’dan kiralık olarak Standard Liege ekibine gönderilen Pedro Luis Cavanda ile ilgili karar verildi. Belçika ekibi, 28 yaşındaki futbolcu için satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı.

G.Saray'a kötü haber! Geri dönüyor
G.Saray'a kötü haber! Geri dönüyor
GİRİŞ 21.05.2018 12:03 GÜNCELLEME 21.05.2018 16:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da performansıyla hayal kırıklığı yaratan Cavanda'da flaş gelişme yaşandı. Normal şartlarda sözleşmesi 20 Mayıs tarihinde sona eren Belçikalı futbolcu için 1.5 milyon euro tutarında bir satın alma opsiyonu bulunuyordu. Ancak Standard Liege opsiyonu kullanmama kararı aldı. Bu durumda Pedro Cavanda, Galatasaray’a dönecek.
 
Galatasaray’da kadroda düşünülmeyen isimlerden biri olan Belçikalı futbolcu için kararı teknik direktör Fatih Terim verecek.
 
Cavanda, bu sezon Belçika Ligi’nde Standard Liege formasıyla toplam 33 maça çıktı ve 1 gol attı. 31 maçta sahaya ilk 11’de çıkan Cavanda, 2782 dakika sahada kaldı. (Ajansspor)

YORUMLAR 6
  • Orhun AYGÜN 5 yıl önce Şikayet Et
    kiralansin
    Cevapla
  • aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar çkal bizimkiler gibi değilki,cavanda 33 maç oynamış yani ligin tamamı gibi beğenmedikleri adamı oynatırlarmı baktılar galatasaray'ın iki sağ beki mükemmel bu cavandayı bırakacaklar bedavaya getirmeye çalışıyorlar,şimdi biz gider nagatomo'ya 4m. veririz.
    Cevapla
  • said78 5 yıl önce Şikayet Et
    Gelme
    Cevapla
  • Erdinç Hoca 5 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim, kimselerin istemediği Donk'u nasıl takımın yıldızı yaptıysa Cavanda'yı da en azından rotasyonun bir parçası yapar!
    Cevapla
  • Sozcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeterli bir piyasadir elde kalmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle