Taraftara müjde! Nagatomo resmen açıkladı

Galatasaray'ın devre arasında İtalyan devi İnter'den kiraladığı Japon yıldız Yuto Nagatomo'dan transferine ve İstanbul'daki yaşantısına dair önemli açıklamalar geldi.

Taraftara müjde! Nagatomo resmen açıkladı
Taraftara müjde! Nagatomo resmen açıkladı
GİRİŞ 22.05.2018 11:54 GÜNCELLEME 22.05.2018 11:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sezonun sona ermesiyle herkesin kafasında kiralık olarak oynayan Nagatomo'nun kalıp kalmayacağı sorusu var. Nagatomo adeta Galatasaray taraftarına müjde verdi.

Yıldız sol bek "Tabii ki bu sadece benim verebileceğim bir karar değil ama burada çok mutluyum. Eğer şu an karar bana kalsa ve kararı ben verecek olsam yüzde yüz kalmak istiyorum. Burada gerçekten çok mutluyum. Inter ve Galatasaray nasıl bir karar verecek göreceğiz" ifadelerini kullandı.

 

 

İnanarak geldim

"Her şeyin bu kadar muhteşem gitmesini bekliyor muydun" sorusunu cevaplayan Nagatomo, "Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum ki buraya inanarak geldim. Fatih Terim'in burada olması kararımda etkiliydi ve tek hedefim şampiyonluk yaşamaktı. Takıma katıldıktan sonra Galatasaray'ın ne kadar büyük bir takım olduğunu bir kere daha anladım ve hem arkadaşlarımız hem de kulüp personelimiz bana her zaman çok yardımcı oldu" dedi.

Türk insanı yardımsever

Galatasaray taraftarının muhteşem olduğunun altını çizen Yuto Nagatomo, Türk halkına da hayran olduğunu ifade etti. Japon futbolcu "Türk insanı da her zaman çok yardım sever. Türk insanı gerçekten çok sıcakkanlı, çalışmayı seviyorlar ve birbirlerine saygı duyuyorlar" yorumu yaptı. (Türkiye)

YORUMLAR 2
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    adam guzel oynuyor
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    yani aciklamama bumu müjde bumu?
    Cevapla