Yuto Nagatomo'dan döviz açıklaması!

Galatasaray'ın geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı ve bu yaz da bonservisini aldığı tecrübeli Japon futbolcu Yuto Nagatomo, Türkiye'deki döviz kurunun yükselmesiyle ilgili yorumda bulundu.

Yuto Nagatomo'dan döviz açıklaması!
Yuto Nagatomo'dan döviz açıklaması!
GİRİŞ 20.08.2018 14:18 GÜNCELLEME 20.08.2018 14:19
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Twitter hesabından bir açıklamada bulunan Yuto Nagatomo, "Ben vergi olmadan maaşımı Euro üzerinden kazanıyorum (Futbolcuların vergisini kulüpler ödüyor), benim için yaşam oldukça ucuz ve kolay olsa da Türkiye'de yaşayan insanların ekonomik durumu için endişeleniyorum. Umarım bu durum hızlıca düzelir." ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUMLAR 13
  • Kirkdokuzelli 5 yıl önce Şikayet Et
    Madem yabancı yabancı para alması lazımsa hangi ülke vatandaşı ise o ülke para birimi üzerinden anlaşma yapılsın
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Var olan vermez olmayan bulur buluşturur veegi verir
    Cevapla
  • warmiii 5 yıl önce Şikayet Et
    Kulüplerde ödemiyor ki haberde gördüğümden biliyorum. GS 19.000.000.000.000₺ (trilyon) borcu devlet tarafından silinmişti.
    Cevapla
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    adam ne güzel özetlemiş durumu diyorki milyon eurolar kazanıyorum vergide vermiyorum üzülüyorum bu memleketin sıradan vatandaşlarına demeye getirmiş
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede yüzde 99% futbolcularin nekadar vergi ödedigini bi bilse , delirir. Neredeyse hic desek yalan olmaz. Yani hic derken ne oyuncu nedene Kulüp. Kulüp cok az birsey ödüyor, yani Futbolcular vergi ödemiyor desek yalan olmaz, tabiki bunlar kendilerini sehzade sanip simarirlar ve Türkiyeden gitmek istemezler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle