Tarık ve Ozan'ın kazançları olay oldu!

Kasımpaşa maçının yıldızı olan 18 yaşındaki stoper, aylık 1404 lira, sağlık sigortası ve galibiyet primi için savaşıyor. Tarık Çamdal ise oynamadan günlük 35 bin lirayı cebine koyuyor.

Tarık ve Ozan'ın kazançları olay oldu!
Tarık ve Ozan'ın kazançları olay oldu!
GİRİŞ 16.09.2018 13:36 GÜNCELLEME 16.09.2018 17:47
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın 18 yaşındaki stoperi Ozan Kabak'ın aldığı maaş dikkatlerden kaçmadı. Aslan'da altyapıdan çıkan genç oyunculara yılda 16 bin 848 TL ödeniyor.

Bu bedel ayda 1404 TL'ye denk geliyor. Galatasaray'da A Takım kadrosuna çıkarılan Ozan Kabak, Yunus Akgün gibi genç oyuncuların hepsine bu maaş veriliyor. Genç kaleci İsmail Çipe'ye ise daha iyileştirilmiş bir ödeme ile 72 bin lira maaş veriliyor. Yani 23 yaşındaki genç kaleci ayda 6 bin TL kazanıyor. Ozan'ın günlük kazancı ise yaklaşık 45 liraya denk geliyor.

 

 

Bu sezon 1.6 milyon euro garanti ücret alan Tarık Çamdal ise günde yaklaşık 35 bin lirayı oynamadan cebine koyuyor. Takımdan ayrılmayan Tarık, bu sezon sonunda boşa çıkacak. 

UEFA ONA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

U17 Avrupa Şampiyonası'nda performansı ile fark yaratan Ozan, UEFA tarafından Avrupa'nın en dikkat çeken 10 genç oyuncusu arasında gösterildi. Turnuva bitiminde başta Leipzig olmak üzere birçok kulüp, ona talip oldu. O dönemde 18 yaşından küçük olan Ozan, ailesi ile birlikte karar alıp Galatasaray ile resmi sözleşme imzaladı.

ATLETİCO MADRİD TAKİP EDİYOR

Ayrıca Ozan'ı, Atletico Madrid scoutları da takibe aldı. Ailesi Silivri'de yaşayan Ozan Kabak, trafikten bunaldı ve Florya'da yaşamaya başladı. Birçok kişi ev kiralama teklifiyle gitse de Ozan Kabak; profesyonel yaşamak, kendisini futboluna ve eğitimine adamak adına Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrılmadı. Ozan Kabak'ın 3 senedir Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaşadığı da ortaya çıktı. Galatasaray'ın yeni yıldız adayı Ozan Kabak, Türkiye'nin en yüksek puanlı okullarından Yaşar Acar Fen Lisesi mezunu. (Akşam)

YORUMLAR 20
  • Erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    Yuhh be nerde yönetim nerdee
    Cevapla
  • bjk5656 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah'tan korkun bari 5000 tl verin adama
    Cevapla
  • sivaslı 5 yıl önce Şikayet Et
    onur ve vicdan olmazsa indirir cebe...yönetimde suçlu tabii...
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun tarık a koskoca Galatasaray kulübü ahmaksa tarık ın günahı ne helalli hos olsun
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Denayer tekrar kiralansaydı ve Terimin istediği stoper alınsaydı Ozan Kasımpaşa maçında oynayabilecek miydi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle