Altaylı: Ozan Kabak'ın paylaşımlarını gördünüz mü?

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Galatasaray'ın Kasımpaşa maçında boy gösteren Ozan Kabak'tan övgü dolu sözlerle bahsetti

Altaylı: Ozan Kabak'ın paylaşımlarını gördünüz mü?
Altaylı: Ozan Kabak'ın paylaşımlarını gördünüz mü?
GİRİŞ 18.09.2018 13:51 GÜNCELLEME 18.09.2018 13:52
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun moderatörlüğünde yayınlanan Spor Saati programında spor gündemindeki son gelişmeleri değerlendirdi.

Fatih Altaylı, Ozan Kabak'ın Kasımpaşa karşılaşmasında sergilediği futboldan da övgü ile söz etti.

GALATASARAY NORMALİ YAPINCA ALKIŞLANIYOR

Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşmasında yıldızlaşan genç savunma oyuncusu Ozan Kabak'ın performasını değerlendiren Altaylı, "Şimdi şunu söyleyeyim, birincisi Galatasaray'ın geleneğinde böyle gençleri sahaya sürmek hep oldu zaten. Bir ara bunu Beşiktaş yaptı, Gordon Milne döneminde. Çok genç oyuncuları saha sürmekten çekinmedi. Galatasaray da bunu yaptı. En bildiğimiz örnekler; Bülent Korkmaz. İlk defa seyirci karşısına çıktığı maçı hatırlıyorsun değil mi? Monaco maçı. Kaç yaşındaydı? 17 yaşını doldurmamıştı. Okan Buruk; Eintracht Frankfurt karşısında muazzam bir futbol oynadığında kaç yaşındaydı? 18. Yeni basmıştı galiba 19'a. Emre Belözoğlu. Kaç yaşındaydı? 18. Yani Galatasaray'da hocalar, işte Bülent'i Mustafa Denizli, birini Feldkamp koymuştu. Diğerlerini Fatih Terim koydu. Bunu üç büyükler arasında son 15 yılda en çok yapan Galatasaray veya 20 yılda. Ama son yıllarda bu durmuştu. Hatta biz bunu da söylüyorduk. Yani mesela Sabri'yi A Takıma, Lucescu ile konuşup ben 'bu çocuk iyi alalım' demiştim o zaman. 

Çocuklar oynuyorlar. Futbolda yaşlar geriledi. Şimdi Mbappe kaç yaşında kardeşim? 19 yaşında. Yani bunlara şaşırmamak, bunlara da çok mühim bir şeymiş gibi bakmamak lazım. Normali bu, olması gereken bu zaten. Galatasaray normali yapınca alkışlanıyor. Ozan da bence kötü oynamadı. Maicon'dan daha kötü oynayacak bir hali yoktu Maicon'un son maçlarına baktığın zaman. Çok hırslı, çok istekli. Kasımpaşa'nın en önemli adamının karşısında oynadı. Trezeguet'nin. Trezeguet müthiş bir futbolcu. Ve bakıyorsun deparlarda Trezeguet'i geçti. Çok iyi kesti Trezeguet'i. Bu önemli bir şey" dedi.

OZAN'IN PAYLAŞIMLARINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Fatih Altaylı ayrıca, "Bir de benim Ozan'da en çok hoşuma giden şu. Yani biz Galatasaray'da böyle oyuncular görmek istiyoruz, biz derken ben özellikle. Sosyal medya paylaşımlarını gördün mü çocuğun? 30 Ağustos, 29 Ekim, 23 Nisan, 19 Mayıs. O Atatürk ruhlarını gördün mü oradaki? Bize lazım oyuncu bu. Biraz kötü oynama hakkına sahip. Yeter ki böyle ahlaklı olsun. Sümüklü hocaların peşinden koşmasın." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 57
  • antepli 5 yıl önce Şikayet Et
    sabri yi bu takıma kazandırıp stad da ki taraftarları şut çekince köşe bucak kaçmasına sebep olan adam sen misin fatih altaylı...
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Oglum fatih altayli hapi yuttu, sana 80 milyonun cevabi ustat kadir misiroglu verir. Vakalim ustat kadir misiroglu sana be cavap verecek sen simdiden kizarip bozarmaya baslayabilirsin.
    Cevapla
  • boyle yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    anlamıyorum bu adamı gs niye bünyesinde tutuyor. ayrıştırmaktan başka bildiği bişey yok. takımdan soğuttunuz beni be
    Cevapla
  • duygusal 5 yıl önce Şikayet Et
    senin övdüğün babam da olsa sahip çıkmam
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Genclik rüzgarini baslatan Fenerbahce ve Ali Koc, kopyalayan Galatasaray degil.
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe altyapısından yetişmiş ve milli takıma kadar yükselmiş bir tane futbolcu ismi yazsanıza. Lütfen, çok merak ettim kimmiş o ? :)))))))
    Cevapla
  • erhan ekin 5 yıl önce Şikayet Et
    komik oldu simdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle