Galatasaray bugün CAS'a gidiyor

Galatasaray, UEFA'nın verdiği yeniden inceleme kararını bugün CAS'a taşıyacak. Yönetim, UEFA ile daha önce yapılan 4 yıllık sözleşmenin aynen devam etmesini istiyor.

Galatasaray bugün CAS'a gidiyor
Galatasaray bugün CAS'a gidiyor
GİRİŞ 15.10.2018 11:22 GÜNCELLEME 15.10.2018 18:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın daha önce UEFA ile yaptığı Finansal Fair Play anlaşması, geçtiğimiz hafta UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu Araştırma Komisyonu'na geri gönderilmişti.

UEFA özetle anlaşmanın tekrar incelenmesini talep ederken, Sarı-Kırmızılı yönetim konuyu Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) taşıyor.

Galatasaray'ın Avrupa'dan men cezası almasının önüne geçmek isteyen Başkan Mustafa Cengiz, CAS'a yapılacak başvuruyla yeniden inceleme ve gözden geçirme kararının ortadan kaldırılmasını talep edecek.

Transfer buna bağlı

Sarı-Kırmızılı kulübün bu sezondan itibaren toplam 4 yıllık bir Finansal Fair Play anlaşması bulunuyor. Eğer mevcut anlaşma devam ederse, Galatasaray daha önceden planladığı gibi transfer çalışmalarına devam edecek ve devre arasında bir stoper bir de forvet alacak.

YORUMLAR 2
  • ugur gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    kapatın bu takımları , para yiyorlar , kredi ve sonra devletin yardımı yiyorlar sonuç hep aynı bir başarı yok rezil oluyoruz...
    Cevapla
  • Fenerbahceli 5 yıl önce Şikayet Et
    Haydi insallah ceza gelain bu sefer agzimiz tatlansin 2011 de Fenerbahceyi sikayet eden ve federasyondaki gs lilerin pier cornu ya verdikleri polis fezlekelerini unutmadik etme bulma dünyası Rabbim tuzak kuranlarin en hayirlisidir
    Cevapla