Galatasaray'ın Schalke ilk 11'i belli

Sakatlar nedeniyle Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in fazla alternatifi kalmadı. Terim, Donk’a yine ön liberoda görev verecek, Eren forvetteki yerini alacak, Sinan ise sağ kanada dönecek.

 Galatasaray'ın Schalke ilk 11'i belli
Galatasaray'ın Schalke ilk 11'i belli
GİRİŞ 22.10.2018 10:06 GÜNCELLEME 22.10.2018 10:06
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da yaşanan sakatlıklar, teknik direktör Fatih Terim’i Schalke maçında zorunlu tercihlere itecek. Bugüne kadar oyuncu seçimleri ve 11’ler konusunda sürpriz yapmayı seven Terim’in elinde fazla seçenek kalmayınca, alternatifsiz bir takım kurgusu ortaya çıktı.

Cim-Bom’da sakatlıklar yüzünden taşlar yerinden oynarken, kale ve bekler dışında her bölgede sıkıntı yaşanıyor. Tecrübeli teknik adam, Serdar Aziz’in yokluğunda stoperde Ozan-Maicon ikilisine şans tanıyacak. Terim ikişer alternatifinin bulunduğu sağ ve sol bekte ise bu kez Linnes ve Nagatomo’yu kullanacak.

Kaptan sahada

Orta alanda Fernando’nun yokluğunda bu pozisyona Donk çekilecek. Sakatlıktan çıkan Donk’un fiziksel gücüne güvenen Terim, Selçuk’u da yine sahaya sürecek.

Donk-Selçuk-Belhanda ile 3’lü bir orta saha kurgusu tercih edilecek olan Terim’in, ön tarafta elindeki sağlam isimleri sahaya  sürmesi bekleniyor. Onyekuru, Feghouli ve Emre Akbaba’nin sakat olduğu bu hatta sağda Sinan, solda Rodrigues ve gol ayağı olarak da ortalarında Eren Derdiyok’un forma giyeceği belirtildi.

YORUMLAR 9
  • tekirdağlı 5 yıl önce Şikayet Et
    şükür ki kiralık da olsa ndiaye gibi bir topcumuz var.
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Muslera - Linnes - Maicon - Ozan - Nagatomo - Ndiaye - Donk - (Sağda bence sinan yerine mariano denensin artık) Belhanda - Rodrigues - Eren. Selçuk inan ve sinan aynı anda sahada olurlarsa kazanma ihtimalimiz yok.
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    gs ne zaman iyi takım olur biliyomusunuz terimin sinanın topçu olmadığını anladığı zaman..
    Cevapla
  • Hakkdan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hala Selcuk diyoe hoca! Adam bitmis hic bir sey yapmiyor. Satin gitsin artik
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ndiaye varken selçuğu mu oynatacak :)
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Sakat deilmiydi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle