'İdmanımızda 40 bin kişi vardı, derbide 39 bin'

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 02.12.2018 22:50 GÜNCELLEME 03.12.2018 08:59
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış


Galatasaray'ın Beşiktaş'a 1-0 mağlup olduğu maçın ardından Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ı galibiyetinden dolayı kutlayan Albayrak, ''Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. İnşallah hakem hataları bugünkü maça damgasını vurmaz. Ortamı fazla germek istemiyorum. Dün antrenmana 40 bin kişi geldi. Onlara destekleri için teşekkür ediyorum. Haftaya kendi sahamızda oynayacağımız maç ile birlikte tekrar kazanmaya başlamak istiyoruz.'' sözlerini kullandı.

''BU EN BÜYÜK HATADIR''

Kulüpler Birliğini'nin 17 kulünün imzasını taşıdığı bildiri hakkında da konuşan Abdurrahim Albayrak, ''Galatasaray'ı kimse yok sayamaz. Dün 40 bin kişinin gelip dünya rekoru kırmasıyla gördünüz bunu. Bugün statta maçta 39 bin kişi vardı. Camialar barışsınlar. Galatasaray'ı yok sayarak Kulüpler Birliği kararı almak Türk futbolundaki en büyük hatadır. Böyle olmaması lazım. Bundan önce bir kulüp bize gelip destek istediğinde olmayacağını söyledik. Televizyona çıkan başkanlarda kendilerinden habersiz bu anlaşmanın yapıldığını söyledi. Bizler yarın olmayacağız ama iyi izler bırakarak ayrılmak istiyoruz. İnsanları birbirine kırdırmayalım. Şu güzel ülkemizde güzel işler yapmak istiyoruz. Biz yenildik, Beşiktaş'ı tebrik ediyorum.'' dedi.

 

 

YORUMLAR 20
  • Cimbomlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Gönderdiler gomisi yerine santraforda almadılar şimdi bunların acısını çekiyoruz.Beceriksizlik tek kelime ile acilen bu takıma golcü lazım bu adamlar gol atmayı beceremiyor.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam GS yi zor durumdan çıkarmak için ihtiyaç olduğunda hep yönetime çağrılıp sonra da biraz düzelince aynı başkan tarafından kendisine yer verilmeyen bir eleman olmayı tercih ediyor nedense. Halbuki o parayla git memleketinin takımına başkan olsana.
    Cevapla
  • Arnold Civardagezer 5 yıl önce Şikayet Et
    Yav bırakın bu işleri, 40 bin kişi varmış mış mış. Ne yani fb ya da bjk istese toplayamaz mı antrenmana o kadar adamı. Bunlar büyük takım normal bu sayılar. Zaten bjk nin stadı 40 bin kişilik. Olimpiyatta seyirci rekoru kırılmadı mı ? Adama sormazlar mı o zaman maçlarınızı 70 bşn kişinşn izlemesi lazım diye. Geçin bunları. Artık parasından ziyade konuşmayı bilen yöneticiler istiyoruz.
    Cevapla
  • Berke 5 yıl önce Şikayet Et
    İdman bileti 19.05TL lik GsStore alışverişine verildi.
    Cevapla
  • Bora 5 yıl önce Şikayet Et
    Buda karikatür gibi ne dediğini Anlayan varsa beri gelsin eeee ne olmuş antrenmanına 40 bin kişi geldiyse şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura mı çıkacan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle