Galatasaray'da bir dönemin sonu!

Galatasaray'da Selçuk İnan'la bir görüşme yapan sarı-kırmızılı yönetim tecrübeli futbolcudan kendine kulüp bulmasını istedi.

Galatasaray'da bir dönemin sonu!
Galatasaray'da bir dönemin sonu!
GİRİŞ 12.12.2018 11:15 GÜNCELLEME 12.12.2018 11:16
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış


Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Selçuk İnan'ın devre arasında takımdan ayrılması gündemde. Ara transferde küçük bir revizyon yapmayı planlayan Fatih Terim, gelecek sezon düşünmediği bazı isimlerin devre arasında ayrılmasını istedi. Bu oyuncuların başında Selçuk İnan geliyor.

Tecrübeli futbolcuya sezon bitimini beklemeden ayrılabileceğini ileten sarı-kırmızılı yönetim, Selçuk İnan'ın yerini genç bir futbolcuyla doldurmak istiyor. Fatih Terim'in forma şansı verdiği ancak bir türlü faydalanamadığı Selçuk İnan'ın da durumun farkında olduğu ve sezon sonunu beklemeden ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 17
  • Receb 5 yıl önce Şikayet Et
    Tam tecrübe zamanıdır yanlış olur giderse hiç bir zaman ilk 11 de oynatılmadı Emre ye balın halen 38 yaşında Başakşehir bırakmıyor
    Cevapla
  • trabzonsporlu 5 yıl önce Şikayet Et
    kimsenin ahı kimseye kalmaz yüz üstü bırakıp gidersen sonun böyle olur
    Cevapla
  • Serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Come to Beşiktaş...
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bencede gitmeli hem skora katkı yapamıyor hemde para alıyor giden oyuncuların başında olmalı ama kendisinide unutmayacağız (belki unuturuz)
    Cevapla
  • yorumcuu 5 yıl önce Şikayet Et
    vakti gelmişti teşekkürler selcuk.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle