Ozan Kabak için Manchester'da görüşme!

Manchester City'nin davetlisi olarak İngiltere'ye giden G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz'in burada Ozan Kabak için transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.

Ozan Kabak için Manchester'da görüşme!
Ozan Kabak için Manchester'da görüşme!
GİRİŞ 13.12.2018 09:31 GÜNCELLEME 13.12.2018 09:50
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış


Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kendisine ağır eleştirilerin yapılmasının beklendiği dünkü divan toplantısına katılmadı. Cengiz, Manchester City'nin daveti üzerine dün sabah İngiltere'ye gitti. Cengiz, İngiltere'de City ile işbirliği toplantısına katıldı. İngiliz kulübü ile yapılan görüşmelere sonraki süreçte teknik ekibin de katılmasının planlandığı öğrenildi. İngiliz devi ile yapılacak iş birliğinin son detayları görüşüldü.

M.UNITED-ARSENAL

Bütün bunlar yaşanırken ortaya çok çarpıcı bir iddia atıldı. İngiliz basınında Sarı-Kırmızılı ekibin 18 yaşındaki stoperi için Manchester United ve Arsenal'in yarışta olduğu belirtildi. Hatta City'le görüşen Başkan Cengiz'in daha sonra Manchester United temsilcileriyle buluştuğu ve Ozan için pazarlık yapıldığı belirtildi. Ada basınındaki haberlere göre; masada konuşulan bonservis bedeli 20 milyon pound civarındaydı.

20 MİLYON POUND...

Bu transferde 20 milyon pound bonservis bedeli alınması halinde Galatasaray, 2 forvet ve ihtiyaç duyulan diğer mevkiler için rahatlıkla takviye yapabilecek. Yani bir anlamda 18 yaşındaki genç savunmacı, Sarı-Kırmızılı ekibi büyük bir maddi yükten kurtaracak. (Akşam)

 

 

YORUMLAR 9
  • sabri 5 yıl önce Şikayet Et
    20 milyon paund az..40 milyona çekin yada transfer sonrası m.united ın satması halinde ½40 pay alır ibaresini dahil edin sözleşmeye ozan 3-4 sene sonra minumum 150 milyon $
    Cevapla
  • Sercan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yolun ve bahtin açık olsun güzel çocuk. Allah gurbet topraklarda istikametten ve doğru yoldan ayırmasın
    Cevapla
  • Barbar 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya, demekki altyapıya önem verirsen böyle cevherler çıkabiliyormuş. Ama ders çıkarırmıyız kendimize? Hayır. Ozan satılırsa parası yine saçma sapan transferlere harcanıp gidecek, altyapı da ilerlemeyecek.
    Cevapla
  • amet 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz almayada elin kapısını çalıyoruz satmak içinde, bu işte bir tuhaflık var
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Faydalı genç bir oyuncu çıktı ya üçe beşe bakmadan hemen satarsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle