Fatih Terim'den UEFA'ya tepki!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Benfica yenilgisinin ardından UEFA Avrupa Ligi'nde VAR olmamasını eleştirdi.

GİRİŞ 14.02.2019 23:25 GÜNCELLEME 15.02.2019 08:47
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Benfica'ya 2-1 mağlup oldukları maçın ardından verilen penaltı kararına dikkat çekti.

 

UEFA Avrupa Ligi'nde VAR olmaması nedeniyle UEFA'yı eleştiren Terim, "Penaltı oyuna etki etti. O ana kadar iyi giden bir oyun vardı. Biz de baktık ama maalesef hakemin kararı öyle oldu. Penaltı olduğunu sanmıyorum. Ayrıca UEFA, kendi kupasına üvey evlat muamelesi yapıyor. Öbür tarafta "VAR" var, burada yok. Oyunu dengeye getirdik, üstünlük sağladık ama penaltı geldi" dedi.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ..."

Maçı değerlendiren deneyimli hoca, "Beraberliği bulduk ama bu kez travma yaratan başka bir gol yedik. Bu seviyelerde, bu hatalar olmaz. Bunun altından kalkamadık. İşimiz çok zor. Benfica'nın iyi bir takım olduğunu söylemiştim. Şimdi Kasımpaşa maçını düşüneceğiz sonra Benfica maçına konsantre olacağız. Rövanşta elimizden geleni yapacağız. Kolay mı, hayır ama her şeyi deneyeceğiz" ifadelerini kullandı.
 
"MARCAO VE LUYINDAMA İYİ OYNADI"


Marcao ve Luyindama'nın performansından memnun olduğunu kaydeden antrenör, "Marcao ve Luyindama çok iyi oynadı. Gollerde onların ismi geçtiği için dışarıdan hata yapmışlar gibi gözüküyorlar. Maçın genelinde iyi oynadılar. Hata da yapacaklar, onlar da genç. Şahsi hatalar yapmalarına rağmen, öndeki orta saha daha hatalıydı" dedi.

Şansın azaldığını ancak umudun bitmediğini vurgulayan Terim, "Umudumu hiçbir zaman kaybetmem, Galatasaray da kaybetmemeli. Turun düdüğünü duymadan, herhangi bir şey söylememek lazım. Galatasaray her zaman, her yerde, her şeyi yapabilir. Benfica sahasında daha güçlü olacak ama elimizden gelenin en fazlasını yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 101
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Var da sahada ,Cüneyt ,Alper , ,Ümit , Hüseyin ,Özgür VAR da barış ,TFF de Demirören , MHK Yusuftan daha fazla Gs fanatiği Sabriler var.. ( 3 Temmuz dönemini hiç konuşmayalım )
    Cevapla
  • Cumhurcemaat 5 yıl önce Şikayet Et
    alıstın VAR a onsuz olmuyor diyorsun yani sözde imparator
    Cevapla
  • ggg 5 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara baktım da ne cok benficalı varmış TÜRKİYE"DE
    Cevapla
  • uenhkm 5 yıl önce Şikayet Et
    nedense bu adam konuşunca direk dolarlar avrolar aklıma geliyor. peşine de para konuşuyor diyesim geliyor.
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de futbol seviyesinin çok düşük ve kalitesiz olduğunu ancak uluslararası müsabaklarda görebiliyoruz.Adamlar çok iyi çalışıyor ve hazırlanıyorlar,adeta gerilmiş çelik yay dibiler,çevikler ve çok çabuklar.Bizimkiler sanırsın hiç antrenman yapmamışlar.Fatih terim hoca, yıllar geçti birlikte epeyi yaşlandık ama tecrübelerin halen bir takımı fiziksel olarak tam olarak hazırlamaya yetmiyor.Tabiri caiz ise adamlar ingiliz tayı,biz ise kağnı arabası gibiyiz.Türkiye futbol federasyonu ve kulüplerin,antrönerlerin ,sporcuların,yöneticilerin gelişimi çok geri.Biraz Abdullah Avcı o kadar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle