Fatih Terim'den takıma Diagne fırçası!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Kasımpaşa maçı öncesi Mbaye Diagne için bir maç planı yaptığı ve tüm oyuncuları da Diagne konusunda sert bir dille uyardığı belirtildi.

Fatih Terim'den takıma Diagne fırçası!
Fatih Terim'den takıma Diagne fırçası!
GİRİŞ 17.02.2019 13:07 GÜNCELLEME 17.02.2019 19:06
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve teknik heyet, oynadığı üç maçta da etkisiz görünen Mbaye Diagne'yi öne çıkarmak için Kasımpaşa maçına özel bir plan hazırladı.

Bugün kanatlarda görev alacak olan Mariano ve Nagatomo'dan sık sık ileriye çıkmalarını ve top Galatasaray'dayken bir açık gibi oynamalarını isteyen Fatih Terim, sık sık Diagne'yi görerek orta yapılmasını istedi. Sürekli kanattan ve yerden zorlamamalarını isteyen deneyimli teknik adamın, Diagne'ye mümkün olduğunca daha çok top atılması direktifini verdi.

Fatih Terim'in Brezilyalı sağ bek Mariano'nun efektif ve isabetli ortalarına güvendiği, bu ikilinin ortaklığıyla en az 1 gol beklediği kaydedildi.

MBAYE DIAGNE'NİN ALIŞKANLIKLARI ANLATILDI

Merkezde görev alan Younes Belhanda, Badou Ndiaye ve kanattan oraya dahil olan Sofiane Feghouli'ye ise Diagne'nin özellikleri ve alışkanlıkları anlatılarak atılacak paslar konusunda dikkat çekildi.

Fatih Terim, tüm takıma forvet hattında yakaladığı zaman atacak bir forvetleri olduğu ve güven duyulması konusunda tüm futbolcularını da uyardı.

 

 

YORUMLAR 7
  • şepidi 5 yıl önce Şikayet Et
    kasımpaşa iyi kastırdı diagne yi cim bom a.diğer futbolcularıda nereye satarım diye düşünmesinler nası olsa müşteri hazır.gs.
    Cevapla
  • sdc 5 yıl önce Şikayet Et
    sorun gsnin kanat oyuncuları sıfıra inen değil içeri kat edenlerden doğru düzgün orta yapamıyorlar yapsalarda yerden gerçi diagne kafa da vuramıyor
    Cevapla
  • bjk 56 5 yıl önce Şikayet Et
    love gibi bunlar paranıza yazık oldu
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Trezeguet gelirse diagne kendini bulur
    Cevapla
  • M~E~T~İN 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz Trezegeut olmadan Diegnea'yi almayacaktık ikisini paket almalıydık
    Cevapla
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu akşam görürüz inşallah uyarıların işe yarayıp yaramadığını ki yaramayacak çünkü; diagne o çapta bir oyuncu değil. Tam bir kazma. Kasımpaşada nasıl 20 gol atmış hayret.
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Kasimpasada etrafinda takim icin oynayan hazirlik kampi gecirmis birbirini anlayan oyuncular vardi. Pes oyunu degilki bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle