'PSG ile sağlık kontrolünden bile geçmiştim...'

Galatasaray'ın sezon başında Everton'dan kiraladığı Henry Onyekuru, Paris Saint-Germain'i kabul etmediğini açıkladı.

'PSG ile sağlık kontrolünden bile geçmiştim...'
'PSG ile sağlık kontrolünden bile geçmiştim...'
GİRİŞ 17.04.2019 17:01 GÜNCELLEME 17.04.2019 17:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

BBC'ye konuşan Henry Onyekuru, Everton'a transfer olmadan önce PSG'den teklif aldığını ancak İngiltere'ye gitmek için Fransız devinin teklifini kabul etmediğini belirtti.

 

 

''ANNEMİ DİNLEDİM VE PSG'Yİ İPTAL ETTİM''

Onyekuru, BBC'ye yaptığı açıklamada ''PSG ile sağlık kontrolünden bile geçmiştim, resmi açıklamayı bekliyorduk. Ardından arkadaşlarımla PSG'ye gitmemin benim için doğru olup olmayacağı hakkında konuştuk. Annemle de konuştuk. Bana genç bir oyuncu olduğumu ve oynayarak gelişebileceğimi söyledi. Annemin tavsiyesini dinledim ve PSG ile olan anlaşmayı sonlandırdım. Menajerime PSG'ye gitmeyeceğimi söyledim. Annem, bu kararı almamda çok önemli rol oynadı.'' sözlerini kullandı.

 

 

''HALA HENRY VİDEOLARINI İZLİYORUM''

Premier Lig'de oynamanın hayalini kurduğunu söyleyen Nijeryalı futbolcu, ''Çocukluğumdan beri Premier Lig'de oynamanın hayalini kuruyorum. Her zaman Arsenal'de Thierry Henry'i izlerdim. Onun oynadığı ligde onun gibi olmak isterdim. Hala YouTube'dan Henry videolarını izliyorum ve onun gibi gol atmayı öğreniyorum. İngiltere'de hala çalışma iznim yok. Zaten bu yüzden Everton'dan kiralandım. Çalışma iznim çıktığında hayallerime kavuşacağım.'' dedi.

21 yaşındaki Nijeryalı futbolcu, 2017 yılında Belçika Ligi takımlarından Eupen'den 7 milyon euro karşılığı Everton'a transfer olmuştu. Bu sezon Galatasaray ile Süper Lig'de 26 maça çıkan Onyekuru, 12 gol ve 3 asist üretti. (Sporx)

YORUMLAR 1
  • Sait 4 yıl önce Şikayet Et
    Psg de hep yedek kalırdım demek istemiş...
    Cevapla