G.Saray'ın golünde Beşiktaş'tan büyük isyan!

Beşiktaşlı futbolcular, Galatasaray'ın Onyekuru ile bulduğu golden önce topun taca Galatasaraylı futbolcular tarafından çıktığını iddia etti ancak karar değişmedi.

G.Saray'ın golünde Beşiktaş'tan büyük isyan!
G.Saray'ın golünde Beşiktaş'tan büyük isyan!
GİRİŞ 05.05.2019 20:08 GÜNCELLEME 05.05.2019 20:25
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın 44. dakikasında sarı-kırmızılı takım Onyekuru ile golü buldu. Onyekuru'nun golünden hemen sonra hakem Bülent Yıldırım'a "topun Galatasaraylı futbolculardan taça çıktığına" dair itirazlarda bulunan Beşiktaşlı futbolcuların bu tepkisi yerini bulmadı. 

Golden sonra VAR odasındaki Cüneyt Çakır ile görüşen Bülent Yıldırım, gol kararını değiştirmezken Beşiktaşlı futbolcuların tepkisi bir an olsun dinmedi ve hakem Yıldırım, santra bölgesinde topu fırlatan Gökhan Gönül'ü sarı kartla cezalandırdı.

Pozisyonu yorumlayan Erman Toroğlu: "Tacın kimden çıktığını tam anlayamadım. Bir top ya çarpar, ya da çarpmaz. Bu da yayıncı kuruluşun ayıbı, ligin şampiyonunu belli edecek bir maç. Bana değdi mi, değmedi mi göster. Ben bunu anlamaya mecbur muyum?. Bu maçı 40 kamerayla çekeceksin, bu maç şampiyonluk maçı. Yılın pozisyonunu doğru gösterin. Belki bu golle Galatasaray şampiyon olacak, belki bu golle Beşiktaş şampiyon olamayacak. Hakem bir şey yapamaz, yardımcı bir şey yapamaz. Bana kaç tane telefon geliyor, biri çarptı, biri çarpmadı diyor. Niye böyle muallakta bırakıyorsunuz?" dedi.

 

VAR TAÇA KARIŞIR MI?

MHK Eski Başkanı Yusuf Namoğlu da daha önce yaptığı açıklamada, "VAR, taca karışmaz. Tacı yanlış verdi, doğru verdi VAR'ın işi değil" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 60
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş kendini boşa yoruyor. 3 maça kadar bin kapı açılır. Bakalım Cimbom Rize'den çıkabilecek mi? Beşiktaş'ın ikinciliği birazda Trabzon maçına da bağlı Beşiktaş bu hafta Alanya Sporu yenerse haftaya formundaki Trabzon'uda yenerse ikinci olma şansı daha çok artacak. Gönlümde geçen Başakşehir şampiyon Beşiktaş ikinci.
    Cevapla
  • Burhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşı nezaman gs yense ya hakem ya başka bisey. Hep mah dur edebiyatı. Ne oynadınız bu maci kazanacak.
    Cevapla
  • Xxxx 4 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan azıcık anlayan biri görüntüyü izlediğinde topa şiddetle vurduğunu ancak topun hız kaybettiğini görür. Ayrıca hakem topu GS ye veriyor Caner bakıyor hiç tepki vermiyor. Çünkü topa değdiğini biliyor....
    Cevapla
  • ads 4 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun
    Cevapla
  • Sefa 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle itirazlarla, konuşmalarla maç kazanmayı düşünüyorsanız sahaya hiç çıkmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle