UEFA'dan F.Bahçe ve G.Saray kararı

UEFA, Finansal Fair Play konusunda yaptığı anlaşmanın incelenmesinin ardından Fenerbahçe'nin bir üst kurula sevk edildiğini açıkladı. Galatasaray'ın ise Finansal Fair Play için 2018-2019 sezonu anlaşma şartlarına uyduğu açıklandı.

UEFA'dan F.Bahçe ve G.Saray kararı
UEFA'dan F.Bahçe ve G.Saray kararı
GİRİŞ 24.05.2019 19:38 GÜNCELLEME 24.05.2019 20:18
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

UEFA, Finansal Fair-Play konusunda Fenerbahçe'nin yapılan anlaşmasını inceleyerek, sarı-lacivertli kulübü bir üst kurula sevk etti. 

 

 

UEFA'nın sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Fenerbahçe'nin Mayıs 2016'da imzaladığı anlaşma sonrasında 2018/2019 sezonu için "başa baş" bütçe gerekliliğini yerine getirmediği kaydedilirken, sarı-lacivertli kulübün, Kulüp Finansal Kontrol Yargı Birimi'ne sevk edildiğini kaydetti. 

Fenerbahçe ile ilgili kararın, birkaç hafta içinde açıklanması bekleniyor. 

 

 

GALATASARAY'A GEÇER NOT

UEFA, Galatasaray'ın FFP konusunda yaptığı anlaşma doğrultusunda 2018/19 sezonunda gerekliliklerini yerine getirdiğini açıkladı.

UEFA'nın yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın UEFA ile imzaladığı anlaşmanın doğrultusunda 2018/19 sezonu için hedeflerini tamamiyle gerçekleştirdiği ve bu sezon bir yaptırım uygulanmayacağı kaydedildi.

Öte yandan Galatasaray ile yapılan anlaşmanın 2021/22 sezonuna kadar geçerli olduğu ve sarı-kırmızılıların izleme periyodunun devam ettiği duyuruldu.

YORUMLAR 54
  • hacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaç yıldır zarar eden FB, neden sadece bu yıl ceza alacak ben anlamadım. GS-BJK her an kontrol ediliyor şartlara uyuyor mu diye ama nedense FB 5 yılda bir. Bu işte bir gariplik yok mu?
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Şaşılacak bir durum yok! Sezon başı Ali Koç açıklamalarına bakarsanız durum anlaşılır. FFP anlaşması 3 yıl önce yapıldı. Fener son sene buna uydu. Fakat önceki 2 sezonun açıklarını bu sezon kapatamadı. Ali Koç anlattı ama nedense anlamak istemeyenler bol. Bu FENEROL kampanyasında amaç önceki sezonların açıklarını kapatmaktı. Yani suçlu önceki yönetim.
    Cevapla
  • Ustayasin 4 yıl önce Şikayet Et
    Aziz varken birsürü transfer yapılıyordu takım Ligi iyi bitiriyordu enazından Ali Koç geldi birsürü transfer yapıldı başarı yok rezalet takım.şimdide Avrupa’dan men.zaten bu takım Ligi 5.sırada bile bitiremez seneye dahada kötü olucak
    Cevapla
  • Tabi ki 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs a geçerli not verirler, adamları zorla şampiyon yaptılar. Kasasına bir araba para girecek, bu belli olduğuna göre finansal kriterleri yerine getirmiş oluyor. Herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor!
    Cevapla
  • hacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Sezon başından beri aleyhimize yapılan hakem hatalarını, hakemlere laf edince yayınladığınız bildiriyi, 5 maçtan aşağı ceza almayan futbolcularımızı ve teknik kadromuzu hatırlatırım. Sene içinde lehimize verilmeyen penaltıları, aleyhimize verilen penaltıları sadece 1-2 maçta yapılan hata ile unutturmayız. Hakem hatası yüzünden kaybedilen puanlarımız ortada, GS hepsini üstüste koyarak şampiyon olmuştur nokta.
    Cevapla
  • Özgür 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin koçu uçağıyla kk yı taşımakla meşgul
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle