Onyekuru: Ben kalmaktan yanayım!

Galatasaray'ın sezon başında Everton'dan kiraladığı genç Nijeryalı Henry Onyekuru, geride kalan sezon ve transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Onyekuru: Ben kalmaktan yanayım!
Onyekuru: Ben kalmaktan yanayım!
GİRİŞ 29.05.2019 09:49 GÜNCELLEME 29.05.2019 09:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Onyekuru'nun açıklamaları şu şekilde;

 

 

"Rüya gibi bir sezon oldu. İlk sezonda iki kupa kazanıyorsunuz. Hem çok mutluyum hem de Hoca'ma çok teşekkür ediyorum bundan dolayı. Fatih Terim'den birçok şey öğrendim. Ama tabii ki en fazla öğrendiğim şey, kendi kabiliyetlerine güvenmen, kendi kabiliyetlerine inanman. Bunun üzerine gitmen. Takımın sana ihtiyacı olduğu zamanlarda sorumluluk alıp ortaya çıkman. Eğer Fatih Hoca ile çalışıyorsanız pes etmek, ümitsizliğe kapılmak gibi bir lüksünüz yok."

"BEN KALMAKTAN YANAYIM"

 

 

"Hoca'mız ciddi bir süre cezalıydı, bizimle beraber değildi. Ama o zamanlarda bile bize verdiği mesajlar ve motivasyonla çok önemli şeyler yapmamızı sağladı." Onyekuru, takımda kalmak istediğini belirtirken şu ifadeleri kullandı: "Eğer sadece benim kararım olsa tabii ki kalmayı seçerim. Çünkü burada çok mutluyum. Ayrıca önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde olmayı çok istiyorum. İki kulübün alacağı kararı beklemekten başka yapacak bir şey yok benim için. Ben kalmaktan yanayım..."

Hazırlık dönemiyle ilgili konuşan Onyekuru "Altı ay ciddi bir sakatlık yaşadım. Geri dönmesi kolay olmuyor. İyi bir tedavi süreci geçirdim. Hazırlık kampına gittiğimizde yüzde 70 hazırdım. Türkiye'de oynadığımız hazırlık maçından önce performansım daha yükseldi. Sezonun ilk maçında yüzde 90'larıma çıktığıma inanıyorum" dedi.

EN GÜZELİ OYDU

Onyekuru kendisini en çok mutlu eden golün Başakşehir karşısında attığı olduğunu söylerken "Benim için güzel bir anıydı. Güzel bir goldü. O golden sonra şampiyonluk geldi" dedi.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 1
  • Ribery jübile 4 yıl önce Şikayet Et
    Bayerne gitmiyormuydu.
    Cevapla