G.Saraylıları heyecanlandıran paylaşım!

Galatasaray'ın transferini açıklamaya hazırlandığı belirtilen Ryan Babel, sosyal medya hesabından aslan paylaşımında bulundu.

G.Saraylıları heyecanlandıran paylaşım!
G.Saraylıları heyecanlandıran paylaşım!
GİRİŞ 08.06.2019 01:53 GÜNCELLEME 08.06.2019 01:53
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın kadrosuna katmaya hazırlandığı belirtilen Ryan Babel, sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandıran bir paylaşım yaptı.

Ryan Babel sosyal medya hesabından aslan fotoğrafı paylaştı. Galatasaray'ın 2,2 milyon euroluk garanti ücret vereceği Ryan Babel'e imza parası için de yaklaşık 1,7 milyon euro ödenecek ve Hollandalı oyuncunun yıllık maliyeti 3,9 milyon euroyu bulacak.

YORUMLAR 10
  • Yucekul 4 yıl önce Şikayet Et
    Surinam denen ülke 500 yıldır hollanda nin sömürgesi, babelde 20 gobektir kendilerini sömüren emperyalistlerden iyi öğrenmiş pazarlama yöntemini o kadar matah bir oyuncusundan neden premier ligden teklif yok
    Cevapla
  • Yapma etme 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendinize gelin bu adam o parayı etmez İngiltere’de zaten para kazanmıyor Bjk den bedavaya aldığı villalarda oturacak gs nin parayı yiyecek. 1.5 en fazla verin gelirse gelsin gelmiyorsa yolu açık olsun
    Cevapla
  • çöpçü 4 yıl önce Şikayet Et
    çöp bu bana verin
    Cevapla
  • Kochisar li 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi futbolcu ve menajerini de beğeniyorum.. Maas degil, adam imza parasından geciniyor.. Kulüpler Babel dan para kazanmıyor, adam kendi cebine atıyor.. Ustelik adam profesyonel, kim parayı çok veriyorsa oraya gidiyor..
    Cevapla
  • Camlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Para. Insana. Avrupaliya her seyi yaptiriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle