Babel: Yeni bir tarih yazmak istiyorum

Galatasaray'ın 3 yıllık sözleşme imzaladığı Hollandalı futbolcu Ryan Babel, sarı-kırmızılı formayla yeni bir tarih yazmak istediğini söyledi.

Babel: Yeni bir tarih yazmak istiyorum
Babel: Yeni bir tarih yazmak istiyorum
GİRİŞ 30.06.2019 00:22 GÜNCELLEME 30.06.2019 00:23
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Hollandalı futbolcu, YouTube kanalından yayınladığı videoda, daha önce Beşiktaş'ta oynadığını hatırlatarak, "Hangi takıma gideceğinizi tahmin edemiyorsunuz. Daha önce Beşiktaş için oynadığımın farkındayım. Biliyorum. Bu, çoğu kişi için tartışılacak bir hamle. Ancak söylediğim gibi bu, futbol. Bu, daha önce de çok kez diğer ülkelerde yaşandı. İnsanların çok endişelenmesi gereken bir şey değil. Oynadığım tüm takımlara saygı duyuyorum. Önüme bakmalıyım. Deneyeceğiz ve yeni bir tarih yazacağız." ifadelerini kullandı.

 

 

Videoda, sağlık kontrolleri ve Türk Telekom Stadı'ndaki görüntülerini paylaşan 32 yaşındaki hücum oyuncusu, oğluna yönelttiği "Bu stadı mı Beşiktaş'ın stadını mı daha çok sevdin?" sorusuna, "Daha büyük olduğu için bu stadı." yanıtını aldı.

YORUMLAR 12
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş başarısız sonuçlar aldığında Babel verilen görevleri yapmıyor gerekçesiyle Şenol güneşten fırça yiyince Babel Şenol Güneşe "sen futboldan anlamıyorsun" demişti 2018/2019 sezonu şampiyonu Beşiktaş olamadıysa bunun en büyük sorumlusu Babel idi Çünkü Babel kasıtlı olarak top oynamıyordu. Disiplinsiz hareketleri sebebiyle Beşiktaş'tan gönderilen Babeli Galatasaray hangi akıl ile aldı?
    Cevapla
  • 1907 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenere eski topçularımızı alıyor diyen gassaraylılar nerde? Bu topçu epey yeni galiba
    Cevapla
  • yediemirler 4 yıl önce Şikayet Et
    Hele saçların rengine bak yaw..tövbee trafik lambalarını andırıyor haspa..
    Cevapla
  • Hahaha 4 yıl önce Şikayet Et
    Kırmızıya boyuyordu, kesmemiş pembeye boyamış :D
    Cevapla
  • @li 4 yıl önce Şikayet Et
    donme dolap gibi Turk Futbol kuluplerini soyuyorlar, imzala parasıyla birlikte ilk yil 4.5milyon euro cok degilmi? garanti para oynasada aliyor oynamasada alıyor
    Cevapla
  • fatih erdoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    32 yaşında 3 senelik bir mukabele 2.5milyon € yalnızlarımızdan ders almamışız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle