Ahmet Bulut'tan Falcao ve G.Saray açıklaması

Menajer Ahmet Bulut, Radamel Falcao'nun Galatasaray'a transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ahmet Bulut'tan Falcao ve G.Saray açıklaması
Ahmet Bulut'tan Falcao ve G.Saray açıklaması
GİRİŞ 23.07.2019 10:47 GÜNCELLEME 23.07.2019 10:55
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Monaco'dan Radamel Falcao transferinde menajeri Jorge Mendes ile birlikte çalışan menajer Ahmet Bulut, A Spor'a açıklamalarda bulundu.

İlk adımların atıldığını belirten Bulut, "Falcao'nun Galatasaray'a transferi kolay bir transfer değil ama adım atıldı. Her şey çok sıcak. Transferin olma ihtimali %50. Bonservissiz gelecek diye bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Bulut ayrıca Kolombiyalı golcünün Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığını, ancak finansal olarak da anlaşmaların yapılması gerektiğini söyledi.

YILLIK 6 MİLYON EURO İSTİYOR

Monaco'da vergiden muaf olarak 8.5 milyon euroya yakın maaş kazanan ve 1 yıllık sözleşmesi kalan 33 yaşındaki Kolombiyalı santrfor, yıllık 6 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme talep ediyor.

Radamel Falcao'nun peşinde Portekiz'den eski takımı Porto ile birlikte La Liga'dan Real Madrid ve Espanyol'un da olduğu konuşuluyor.

 

 

YORUMLAR 15
  • Jemand 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadas 33 yasindaki bir oyuncuya bu para verilmesi cok sacma. Brezilya liginde genc oyuncular var alip bir iki sezonda parlatip yüksek bir ücretle satmali. Avrupada suan genc oyunculara yöneliyorlar. Bizim türkiyede tursusu cikmis oyunculara.
    Cevapla
  • paşa 4 yıl önce Şikayet Et
    yazık bu paralara milyarlarca borç batağındalar açık heryıl büyüyor bu kulüplerin sonunu merak ediyorum
    Cevapla
  • Cim bom 4 yıl önce Şikayet Et
    Gayet normal bu 3 yıl istiyorsa bence yönetim vermeli bu parayı dünya kılasında bir topcu 3üçyılda oynar hemde gol kırallıgını bırakmaz avrupadada ğara kazandırırı kendi parasını bile cıkartır bu falco alın bence kılass golcu
    Cevapla
  • Lazrail 53 4 yıl önce Şikayet Et
    Alıp sabun fabrikasindami çalıştıracaksin Galatasaray? Hahahaa
    Cevapla
  • anonim 4 yıl önce Şikayet Et
    realmadrid porto varsa adam gelmez net
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle