Galatasaray'da Onyekuru için karar verildi!

Galatasaray, geçen sezon kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Henry Onyekuru'yu tekrar kiralamak için girişimlere başladı.

Galatasaray'da Onyekuru için karar verildi!
Galatasaray'da Onyekuru için karar verildi!
GİRİŞ 29.07.2019 10:19 GÜNCELLEME 29.07.2019 10:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması altında 44 maçta 16 gol ve 4 asistlik performans sergileyen Henry Onyekuru için Galatasaray yönetimi harekete geçiyor.

Aslan, Nijeryalı kanat oyuncusu için hafta içerisinde Premier Lig ekiplerinden Everton ile masaya oturacak ve İngiliz ekibine teklifini sunacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KOZU

Cim Bom'un hedefi, 22 yaşındaki futbolcuyu bir sezon daha kiralık olarak kadrosuna katmak. Sarı kırmızılı ekibin bu doğrultuda en büyük kozu ise gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması.

GERİ DÖNMEYE ÇOK İSTEKLİ

Napoli ve CSKA Moskova'nın da ilgilendiği genç yıldızın ''Galatasaray'da oynamak istiyorum'' demesi transfer için Galatasaray adına büyük avantaj.

YORUMLAR 2
  • 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu genc Turkiye liginin tozunu dumanina katti. Gelirse Gsye enaz 1 yada 2 fazla oyuncuyla sahada oynuyormus hissi verir. Performansiyla bunu ispatladi. Rahatca suratiyle 2 3 oyuncuyu oyundan dusurebiliyor. Rakiplere kartlar gostertiyor. Turkiyemize onyekuru gibi Bruma gibi suratli teknik oyunculari lazim.
    Cevapla
  • 61@61 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet o Rize maçındaki oscarlık penaltısı için almak lazım onu
    Cevapla