Jorge Mendes'ten Monaco'ya Falcao resti!

Falcao'nun menajeri Jorge Mendes, Monaco'yu kesin bir dille uyardı: ''Ya şimdi Galatasaray'a gönderin ya da Ocak ayında onu MLS'e götürürüm''

Jorge Mendes'ten Monaco'ya Falcao resti!
Jorge Mendes'ten Monaco'ya Falcao resti!
GİRİŞ 08.08.2019 16:54 GÜNCELLEME 08.08.2019 16:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Radamel Falcao'nun buluşması her geçen gün yaklaşırken Fransa'da gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

 

 

Fransa'nın Le10 Sport sitesinin haberine göre Kolombiyalı golcünün menajeri Jorge Mendes, Monaco ile bağları koparttı.

GERİLİMİN BAŞLANGICI: ANDRE SILVA

 

 

Mendes ile Monaco arasındaki gerilimin sebebi ise Andre Silva transferiyle başladı. Monaco, Mendes'in menajerliğini yaptığı Portekizli oyuncu ile anlaşmış ve Milan'a 30 milyon euro ödemeyi kabul etmişti. Silva'yı Fransa'ya bile getiren Monaco, son anda transferden vazgeçmişti. Mendes'in bu durum nedeniyle Monaco'ya çok sinirli olduğu ve Fransız ekibi ile Portekizli menajerin arasında ciddi bir gerilim olduğu belirtildi.

MENDES, MONACO'YA REST ÇEKTİ

Jorge Mendes, Monaco ile yaptığı son görüşmede Galatasaray ile her konuda anlaşan Radamel Falcao'nun bonservis ücreti istenmeden gönderilmesini talep ederken rest çekti.

Falcao'nun bırakılmaması halinde Mendes, Monaco yönetilicilerine oyuncuyu Ocak ayında MLS'e bedelsiz götüreceğini söyledi ve Galatasaray'a transferine hemen izin vermelerini istedi.

FALCAO ATEŞİ YAKTI!

Öte yandan Falcao, son zamanlarda Galatasaray'a gelmek istediğini sosyal medyada gösteriyor. Kolombiyalı yıldız, Fernando Muslera'nın Instagram'dan Süper Kupa zaferi için yaptığı paylaşımın altına geldi ve "Cimbombom" diye yorum bıraktı.

Fernando Muslera, Falcao'nun bu paylaşımının ardındna kendisine, "Galatasaray'a gel idol" şeklinde bir cevap vererek transferde bir anlamda devreye girmiş oldu.

Instagram'daki bu sohbet, Galatasaraylı taraftarların heyecanını daha da katlarken, "transfer bitti, artık Türkiye'ye geliyor" yorumları da yapıldı. Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak da bu gelişmelerin üzerinde Radamel Falcao'yu Instagram'dan takip etmeye başladı. Deneyimli idareci, ardından da Falcao'nun paylaştığı bir gönderiyi beğendi. (Sporx)

YORUMLAR 2
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    adamlar (falcao dahil) dalga geçiyorlar gese'yle, yazıık.
    Cevapla
  • <x 4 yıl önce Şikayet Et
    ehhehe para koparmak için neler yapıyolar neler hayaller falcao gerçekler marcao
    Cevapla