Galatasaray'da gala gecesi!

Galatasaray yeni transferlere Türk Telekom’da imza töreni düzenleyecek. 66 yaşına basacak olan Fatih Terim'in doğum günü de kutlanacak.

Galatasaray'da gala gecesi!
Galatasaray'da gala gecesi!
GİRİŞ 04.09.2019 12:11 GÜNCELLEME 04.09.2019 18:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü, 1. transfer ve tescil döneminde kadrosuna kattığı futbolcular için imza töreni düzenleyecek. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Falcao ve yeni transferler için düzenlenecek imza töreni tarihi duyuruldu.

 

 

GALATASARAY FALCAO İMZA TÖRENİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray Falcao ve yeni transferlerin imza töreninin bugün saat 20.00'de Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirileceğini duyurdu.

 

 

Saha içinde yapılacak imza töreninin, sarı-kırmızılı taraftarlara açık olacağı aktarıldı. Kombine kart sahipleri ile GS Store'dan minimum 250 liralık alışveriş yapan taraftarların, imza törenine ücretsiz girebileceği kaydedildi.

İMZA TÖRENİ BİLETLERİ NASIL ALINIR?

İmza töreninin biletlerinin "passo.com.tr" üzerinden 23 liraya satışa sunulduğu ve passolig kartı bulunmayan taraftarların Aslanlıyol gişelerinden kağıt bilet satın alabilecekleri bildirildi.

Açıklamada, imza töreninde meşale yakmanın yasak olduğu belirtilirken, stada giriş esnasında taraftarların üzerinde meşale, bozuk para, çakmak, kesici alet gibi yasaklı maddeler bulunması halinde, el konulacağı vurgulandı.

YORUMLAR 3
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Iyiii kiiii doğdunnn Terimmmm♡♥ iyi ki varsınız iyi ki Galatasaraylıyız ☆★☆★☆
    Cevapla
  • Trabzonspor 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene şampiyon TRABZONSPOR
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    tamam
    Cevapla