Mustafa Cengiz: Ellerinden geleni yapsınlar!

Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim'e verilen cezaya ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz: Ellerinden geleni yapsınlar!
Mustafa Cengiz: Ellerinden geleni yapsınlar!
GİRİŞ 07.09.2019 14:55 GÜNCELLEME 07.09.2019 14:56
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim'e verilen cezaya ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

 

İşte Mustafa Cengiz'in sözleri...

''ELLERİNDEN GELENİ YAPSINLAR''

 

 

"Galatasaray'a, yönetimimize ve teknik direktörümüz Fatih Terim'e karşı yapılanlara rağmen Galatasaray, şampiyon olacaktır. Ellerinden ne geliyorsa arkalarına koymasınlar.

Bu yarış içerisinde TFF'nin elimize ulaşan gerekçeli kararında hocamızın tepkisinin TFF'ye söylediğini düşünmesini hayretle karşıladık. Hocamızın tepkisi Galatasaray'a oluşan tepkilere verilmiş bir tepkiydi.

''ASLAN KÜKRERSE RAKİPLER BOĞULUR''

Galatasaray'a kurulan tüm tuzaklara, tenha koridorlarda yapılan sinsi planlara karşı hazırlıklı olup Mayıs ayında ipi yine göğüsleyeceğiz.

Biz Galatasaray olarak bu duruşumudan asla vazgeçmeyeceğiz. Aslanın görüntüsü korkunçtur. Aslan bir kükrerse rakipler korkudan boğulur.

''25. ŞAMPİYONLUĞA İLERLEYİŞİ DURDURAMAZLAR''

Federasyondan gerekli tedbirleri almasını şiddetle talep ediyorum. Mayıslar bizimdir! Ellerinden geleni arkalarına koymasınlar. Galatasaray'ın 25. şampiyonluğuna ilerleyişini kimse durduramayacak.

Hocamız ile planlanmış hiçbir şey yapmıyoruz. Hocamızın tepkisi doğaldı. Nasıl taraftarımız doğal tepki veriyorsa ben de hocamız da doğal tepkiler veriyor. Biz bir planın parçası değiliz. Biz milyonların temsilcisiyiz, hocamız da icrasıdır. Hocamıza sevgimi ve saygımı iletiyorum.

''BARİYERLERİ PARÇALA PARÇALA YÜRÜRÜZ''

Hukuksal süreç daha tamamlanmadı. Bu süreçte mutlaka aklıselim galip gelecektir. Gelmiyorsa da Galatasaray, bariyerleri parçalaya parçalaya yürüyüşüne devam edecektir.

Ben de 150 gün ceza aldım. Yardımcı hocamız da ceza aldı. Hem de 19.500 gibi anlamlı bir rakamla. Anlamlı... Bu kötü yolları sonlandırmalarında fayda var. İsterlerse vazgeçmesinler... Biz yolumuzdan ilerleyeceğiz."

YORUMLAR 19
  • Fener25 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunda mayfavari yeni bir başkanımız daha oldu hadi hayırlısı.
    Cevapla
  • Kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    Birtek Fatih ceza alıyor niye çünkü kaostan besleniyorsanız bu bir çirkeflik taktiği hersene aynı tiyatro mağdur edebiyatı neymiş niye 1905te açıklanmış fatihin maaşı 1905 tl diye milletle dalga geçerken aklınız nerdeydi
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Emzik verelim de
    Cevapla
  • fener şampiyon 4 yıl önce Şikayet Et
    başımız ağrımasın
    Cevapla
  • K.S. 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkan neden diğer17 takımın hocası ceza almıyor? cünkü onlar sahada işlerini yapıyor ya terim? ne yapıyorda ceza alıyor takımını yalnız bırakıyor ?
    Cevapla
  • K.S. 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkan neden diğer17 takımın hocası ceza almıyor? cünkü onlar sahada işlerini yapıyor ya terim?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle