Ryan Babel'den İstiklal Marşı paylaşımı

Seramonide İstiklal Marşı'mızı okuyarak bizleri gururlandıran Kruse'nin ardından Babel, instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

Ryan Babel'den İstiklal Marşı paylaşımı
Ryan Babel'den İstiklal Marşı paylaşımı
GİRİŞ 29.09.2019 11:31 GÜNCELLEME 29.09.2019 11:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Karşılaşma öncesi yapılan seremoniye iki futbolcu damga vurdu. Galatasaray'ın tecrübeli sol açığı Ryan Babel ve Fenerbahçe'nin hücum oyuncusu Max Kruse İstiklal Marşı'nı okuyarak gönülleri fethetti.

 

 

Kruse, Twitter'da Türkiye Trend Topic listesinde ikinci sıraya yükselirken, dünyada ise dördüncü basamakta yer aldı. Kruse maç sonu yaptığı açıklamada, Türkiye'ye saygı için elinden geleni yaptığını söyledi.

Yıldız futbolcu, "Türk halkı beni çok sıcak karşıladı. Dil konusunda kendimi geliştirmek için çaba harcıyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

Maçla ilgili ise Kruse, "Sıkı bir derbi oldu ama biz daha üstün gibiydik" dedi.

BABEL'DEN PAYLAŞIM

Öte yandan Babel, Instagram hesabından bir hikaye paylaştı. İstiklal Marşı'na duyduğu saygıyı gösteren bir paylaşımda bulunan Babel 'Günaydın' yazdı.

YORUMLAR 6
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar bunu artik kullanir. Vay Emre Can vay Ilkay Gündogan, Max Kruse sizin Marsi okuyor ,siz Alman Milli Takiminda oynuyorsunuz nasil okumazsiniz , gibi gibi vs vs.
    Cevapla
  • Güneş 4 yıl önce Şikayet Et
    Dürüst namuslu şerefli haysiyetli bir insanın bir tsne milli marşı olur ve onu okur. Diğer marşlars sadece ssygı gösterir.
    Cevapla
  • isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    max klause adam takima yeni gelmis istiklal marsimizi ogrenmis. bizim muslera kac senedir takimda hala mi ogrenememis? peki ya diger yabancilar? yabanci siniri gelmeli artik takimlara. en fazla 4 oynayabilmeli
    Cevapla
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    mantiga bak istiklal marşını ogrenmemisler diye yabanci sınırı gelsinmis mecburmu adamlar ogrenmeye sen neyin kafasını yaşıyorsun icinden gelirse ogrenir kime ne
    Cevapla
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Fener'liyim yabancı kısıtlamasına da sonuna kadar katılıyorum ama en önemli kriter torpilsiz alt yapı düzenini gerçekleştirmektir. Bak Merih gibi bir topçuyu elimizden kaçırdık ve Adil Rami gibi bir el bombasına muhtaç hale geldik şu an...O Yüzden torpili, adam kayırmacılığı bırakmadığımız sürece yabancıyı komple de yasaklasak Türk futbolu bir adım ileri gidemez....
    Cevapla
  • emenike 4 yıl önce Şikayet Et
    Mantığından utan. Futbol takımılan bu, akıncı birliği değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle