Mustafa Cengiz isyanda! 'Artık yeter'

Galatasaray hem saha içinde hem de saha dışında "huzur" ararken, Mustafa Cengiz ve yönetimi bir konudan çok dert yanıyor.

Mustafa Cengiz isyanda! 'Artık yeter'
Mustafa Cengiz isyanda! 'Artık yeter'
GİRİŞ 17.10.2019 10:09 GÜNCELLEME 17.10.2019 10:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi bir konudan çok dert yanıyor. 

 

 

O da saha dışındaki "şer odaklarıyla" mücadele verirken tam birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyarken camia içinden gelen kendi deyimleriyle "haksız" ve kulübü yıpratmaya yönelik eylemler, söylemler. Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nun son toplantıdaki açıklamalarının yanı sıra Ali Sami Yen'in mezarı başında Başkan'a yönelik tavırları da yönetimin canını sıktı. Cengiz ve ekibi kulübün resmî sitesinden Hamamcıoğlu'nun istifasını istedi.

İşimize bakalım!

 

 

Yönetim kanadı ayrıca saygı ve sevgi çerçevesinde her türlü eleştiriye açık olduğunun altını çizerken yapılan icraatların, sportif başarıların, ekonomik anlamdaki kazanımların görülmemesinden şikayetçi. Mustafa Cengiz ve ekibi, iç huzursuzluğun yönetimi yıpratmak adına şuurlu olarak yapıldığı görüşünde. Takımın ligde ve Avrupa'da kritik maçları öncesinde bu tarz olaylarla uğraşmanın camiaya zarar verdiğini ve birilerinin de ekmeğine yağ sürdüğünü düşünen Cengiz ve yönetimi "Artık yeter! İçimizdeki rakiplerle uğraşmak yerine işimizi yapalım" diyor.

İstifa yok göreve devam

Galatasaray'da Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetim kurulunun istifaya davet ettiği Divan Kurulu Başkanlığı (Eşref Hamamcıoğlu) açıklama yapıp "Galatasaray'ın bölünmesine ve tek adam yönetiminin dayatılmasına asla izin vermemek adına görevimizin başında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz" ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 4
  • Sayın başkana 4 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa bey şer odağı derken? Dalga mı geçiyorsunuz siz bir devletmisiniz nesiniz şer odakları diyorsunuz.kardeşim ne saçmalamışsınız bir topun peşinden milyonları harca, başarısız ol şer odağı de... Şer odağı nerede olur sayın başkan?? Devletin ve milletin başına çorap örüp vatanı yıkmaya düzeni bozmaya huzuru kaçırmaya çalışanlardan olur kimse kusura bakmasın altı üstü bir futbol için bu terimleri kullanıpta kelimelerin anlamlarını boşaltmayın lütfen
    Cevapla
  • mustafa kırgız 4 yıl önce Şikayet Et
    kulüplerimiz bitmiş, hepsi borç batağında , beceriksizlik diz boyu, vazgeçin şu yabancı topçu sevdasından, türk futbolcusuna yazık oluyor, milli takımda oynayan oyuncularımızın çoğu avrupada yetişen türk futbolcularımız.
    Cevapla
  • şampiyon 4 yıl önce Şikayet Et
    Başkan bu Taraftar seninle beraber Asıl olan Galatasaray
    Cevapla
  • irfan 4 yıl önce Şikayet Et
    Taraftar senin ve takımın arkasında adamsın başkan.
    Cevapla