Albayrak'tan Younes Belhanda isyanı!

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Real Madrid maçı sonrasında konuştu.

Albayrak'tan Younes Belhanda isyanı!
Albayrak'tan Younes Belhanda isyanı!
GİRİŞ 23.10.2019 01:55 GÜNCELLEME 23.10.2019 01:56
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçında Real Madrid'e 1-0 mağlup olan Galatasaray'da İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu.

 

 

Albayrak, sonuçtan dolayı üzgün olduklarını söylerken, tepkilere maruz kalan Belhanda için ise sitemde bulundu.

"HER ŞEY BİTMEDİ AMA ÜZGÜNÜZ"

 

 

Karşılaşmadan en azından 1 puanla ayrılmak istediklerini belirten Galatasaray'ın ikinci başkanı, "Çok iyi hazırlanmıştık, çok da güzel pozisyonlara girdik. Maalesef değerlendiremedik. Son dakikada bile yakaladığımız pozisyonu atsaydık, en azından berabere biterdi. Oynadığımız takım Real Madrid, 1 milyar değere yakın bir takım. PSG'den sonra Real Madrid'e de yenildik. 1 puandayız daha her şey bitmedi ama çok üzgünüz." ifadelerini kullandı.

"TARAFTARLARIMIZDAN RİCAM..."

Futbolculara gösterilen tepkiler nedeniyle üzgün olduğunu vurgulayan Albayrak, "Taraftarlarımızın futbolcularımıza gösterdiği tepkiye çok fazla üzüldüm. Bu futbolcular bizi iki sene üst üste şampiyon yapan oyuncular. Canlarımız ciğerlerimiz. Bizim futbolcularımızın hepsi çok değerlidir. Aileleri bizim yanımızdaydı, çok üzgün bir şekilde stattan çıkarak gittiler. Ben peşlerinden gittim, geri getirdim onları. Futbolcularımıza sahip çıksınlar. Taraftarlarımızdan ricam budur. Real Madrid'e karşı 1-0 mağlup olduk diye bu tepki hoş olmadı. Çok üzüldüğümü itiraf etmek istiyorum onlara. Bir maçla her şey kötü olmaz. Bundan sonraki maçlarda daha da iyi olacağız, görecekler. Sakat futbolcularımız da iyileşecek. En güzel günler yakında." diye konuştu.

YORUMLAR 33
  • İmam43 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyük oyuncular büyük maćlarda belli olur,sen bir çok pozisyona gir hiç birisini degerlendireme rakip takım bir gelsin gölü atsın maç böyle bitsin olacak şey değil,Galatasaraylı futbolcularda eksik olan Ruh,galatasaray ruhu yok.Futbolcu para için oynuyor kulüp seyirci için değil,böyle oluncada sonuç ortada.
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Albayrak, bırak ajitasyon yapmayı!.. Savunduğun adamın ettiği küfürleri herkes gördü. Taraftar yuhalayıp ıslıklarken adam olan futbolcu başını öne eğer ve çıkar; lakin bu Belhanda küfür edip hareket çekerek çıkıyor. 10 numarayı hakedecek ne yaptı be? Neymiş 2 yıl şampiyonluk yaşamış :) Yahu 2 yıl şampiyonluk yaşadın ama hakemler sayesinde yaşadın; futbolcular değil. Hasan Şaş ve Terimin çirkefliğini tüm Türkiye gördü. 11 i de yabancı olan takımı şükredin destekleyen taraftar var...
    Cevapla
  • Fatih Akman 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim niye anlamıyorsunuz. Biz yenilgiye tepki vermiyoruz. Mücadele etmiyor takım. Top kaptıran neden geri koşmuyor takip etmiyor oyunu. Biz ruhsuzluga kızıyoruz.
    Cevapla
  • esedullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben türk yabancı oyuncu ayrımını desteklemiyorum. Benim için kimin performansı iyiyse o oynamalı. Tüm takımın yabancı olması beni hiç etkilemiyor. Ama tüm takım yabancılardan oluşmuşken taraftarların " Dağ başını duman almış.... yürüyelim arkadaşlar" tezahüratı da bana çok komik geliyor. Bence taraftarların da artık oyunculara göre tezahürat hazırlaması gerekiyor.
    Cevapla
  • FBli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bana da komik geliyor. Anlamıyorlar zaten tezahüratları. Bütün kadro yabancı ise yabancı yapın.
    Cevapla
  • ahmet güncül 4 yıl önce Şikayet Et
    çok dogru maçın sonlarıydı taraftar rerera gassaray gassaray cimbombom dedi ben güldüm dedimki kenkendime bu futbolcular yabancı daha güldüm. Bence 5-6 futbolcu milli takımdan alacaksın parası herneyse ozaman başarı gelir
    Cevapla
  • Tatar 4 yıl önce Şikayet Et
    Mehmetler cephede savasiyor sen ne cekiyorsun aga. Milyonlari syip kapisinda yalvardigin. Topcu kebapcida. Kuzu. Ceviyor. Hala cikmis seyirciyi sucluyor. Hele Tff temizlensin bak o seyirci sizi ne yapacak bu isler palabiyiklarla olmuyur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle