Fatih Terim, Babel gerçeğini açıkladı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ryan Babel hakkında kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Fatih Terim, Babel gerçeğini açıkladı!
Fatih Terim, Babel gerçeğini açıkladı!
GİRİŞ 27.10.2019 21:54 GÜNCELLEME 27.10.2019 21:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı taraftarların büyük tepkisini çeken Ryan Babel hakkında konuştu.

Ryan Babel'in çok ciddi bir maç temposu içersinde olduğunu ifade eden Terim, "Ryan Babel çok yetenekli bir futbolcu ve bugün eski bir Beşiktaş oyuncusu olarak sürekli "yuhalama" altında oynamak kolay değil. Ne oynarsa oynasın, bugün Babel'i çıkartmayı hiç düşünmedim.

 Beşiktaş taraftarının Babel'e olan tepkisine karşın, Babel'e bunu yapamazdım. Babel, Babel gibi oynadığı zaman bize çok faydası olacaktır. Babel'in de hakkı var, sürekli oynuyor, aylardır hiç durmuyor ama daha iyi olacak" dedi.

YORUMLAR 2
  • alperennnn 4 yıl önce Şikayet Et
    oynamayıp 5 melyon para alan falcao yu gören babel o paraya bu takımda oynamazzzz... yazın bir kenara az bi fazla para veren olursa takımdan giderrrrrrrrrrrrrrrrrr
    Cevapla
  • Hasan öztoprak 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya sen nasil bir teknik direktorsun fatih terim. Babel geldi geleli galatasarayin oyun sistemi degisti. Adam bencil. Ve beceriksiz. Ustune belhanda mariano nagatamo luyindama marcao feghuli seri lemina emre morun formsuzluklari ve rezil futbollari ekleyince al sana dandik galatasaray. Bu yonetim ve terimle bu takim bir yere varamaz.
    Cevapla