Efsane isimden Galatasaray'a: Çok kötü takım!

Real Madrid'in efsanelerinden Valdano, Galatasaray'ı "çok kötü bir takım" olarak değerlendirdi.

Efsane isimden Galatasaray'a: Çok kötü takım!
Efsane isimden Galatasaray'a: Çok kötü takım!
GİRİŞ 07.11.2019 15:57 GÜNCELLEME 07.11.2019 16:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Real Madrid'in temsilcimiz Galatasaray'ı 6-0 yenerek Şampiyonlar Ligi tarihinde flaş bir galibiyet elde etmesinin ardından Madrid temsilcisine övgülerin ardı arkası kesilmiyor.

 

 

Real Madrid'in Zidane ile nihayet gerçek kimliğine ulaşma sinyalleri verdiği görüşünde birleşen İspanyol basını, Galatasaray'a üç gol atan 18 yaşındaki Rodrygo'yu da kahraman ilan etti.

Real Madrid'in Galatasaray'ı 6-0 yendiği maçı değerlendiren Real Madrid'in efsane isimlerinden Jorge Valdano, "Galatasaray çok kötü bir takım" dedi.

 

 

Maçı analiz eden Valdano, "Galatasaray maçında bir yıldız doğdu; Rodrygo! Şampiyonlar Ligi seviyesinde bu şekilde etkileyici bir performans sergilemesi muazzamdı. Rodrygo, doğal bir yetenek ancak bu yeteneğini geliştirmesi gerekiyor" dedi.

Real Madrid'e karşı koyacak bir takım sahada olmadığını ifade eden Valdano, "Real Madrid sahaya çıktı ve ne yapması gerekiyorsa onu yaptı, karşısında bir direnç görmedi, baskı yemedi ve oyunu istediği gibi yönetti. Galatasaray çok kötü bir takım görüntüsündeydi. Real Madrid için Galatasaray maçı iyi bir test olmayabilir ancak yine de takımda önemli kıpırdanmalar vardı" şeklinde konuştu.

Galatasaray karşısında aldıkları galibiyeti değerlendiren Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos ise, "Bu sene bazı iyi maçlarımız vardı, Galatasaray maçı da onlardan biriydi. 15 dakikada 3 gol bulmak güzeldi. Rodrygo henüz 18 yaşında ama çok iyi oynuyor. Rodrygo bu kalitesiyle 15 sene daha burada kalabilir, buna eminim" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 7
  • Muzaffer 4 yıl önce Şikayet Et
    Real Madrid karşısında takım var sanıyor , biz bitmişiz ..... Asıl olay Real de çok kötü , bunlara bir Bayern denk gelsin 6-7 tane sallar
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    sorun Fatih Terim. Modern futbol ezbere oynanir, Terim bunu beceremiyor.
    Cevapla
  • Ali Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Dün Galatasafayin yapti Futbol denmez
    Cevapla
  • Taraftar-02 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray ölmez küllerinde tekrar yeşerecektir biz ekranlara çıkıp Mile ten dillenen bir takım değiliz bizim sadaka kutlarına ihtiyacımız yoktur kendi ayaklarımızın üstünde durmayı biliriz çünkü bizim büyük imparator fatih hocamız var iyi ki varsınız.
    Cevapla
  • aziz 4 yıl önce Şikayet Et
    siz satmadıız mı Emre !!
    Cevapla
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Bileklik satan kulüp olduğunuzu, bilboard'lara yardım için reklamlar verdiğinizi hatırlamıyor musun sen :DDDD
    Cevapla
  • Ağaoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim artık acilen istifa etmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle