Galatasaray'da Muslera için seferberlik

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın Club Brugge maçında oynayıp oynamayacağı merakla bekleniyor.

Galatasaray'da Muslera için seferberlik
Galatasaray'da Muslera için seferberlik
GİRİŞ 25.11.2019 16:02 GÜNCELLEME 25.11.2019 16:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Muslera, Uruguay Milli Takımı'ndan sorunlu dönerken, bel ağrısı şikayeti nedeniyle Başakşehir karşılaşmasında forma giyememişti.

 

 

Muslera'nın salı günkü Club Brugge maçına yetiştirilmesi için seferberlik ilan edildi.

Galatasaray'da sağlık ekibi, Fernando Muslera'yı oynayacak duruma getirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Muslera da UEFA Avrupa Ligi iddiası için oldukça önemli olan Club Brugge maçında takımını yalnız bırakmak istemiyor.

 

 

Club Brugge karşısında forma giymek isteyen Muslera, Fatih Terim ile yaptığı görüşmede "Sakatlık sürecimin son evresindeyim ancak oynayabilecek kadar fiziksel olarak iyi durumdayım. Böyle bir maçta takımımı yalnız bırakmak istemiyorum ve bana güvenebilirsiniz" dedi.

Galatasaray her ne kadar Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçta 1 puan toplayıp, kötü bir görüntü sergilese de, neredeyse her maçta takımın tek bir iyi ismi vardı, o da Muslera'ydı. Galatasaray'ın Real Madrid deplasmanı dışındaki 3 karşılaşmada oldukça kritik kurtarışlara imza atan Uruguaylı yetişmezse, kalede yine Başakşehir maçında olduğu gibi Okan Kocuk görev yapacak.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 4
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    1 2 3 4 Aşkım Şampiyon♡
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    niye başka oyuncu mu yokmuş okan gocuk ne işe yarıyor musleranın tekerlerleği mi
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi ki varsınız, iyi ki Galatasaraylıyız♡ İnanıyorum ki başaracaksınız♡ KenetlenBaşkaGalatasarayYok♡GS♡
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    nasil basaracak Galatasaray ? Elinde oyuncu kalmadi. UEFA nin sacmaligi. Göz göre göre Türk takimlarini yok ediyor UEFA. Buna karsi niye tek yürek olmuyor Süper Lig Kulübleri. Cok büyük adaletsizlik var bu FFP Kuralinda. Yeni bir kurali gecmiste yapilmis borclar icin kullanmak bence adaletli degil ve spor hukukuna aykiri.
    Cevapla