İpler koptu! Steven Nzonzi'nin yeni adresi

Fatih Terim ve Paulo Fonseca'nın kadrosunda görmek istemediği Steven Nzonzi Torino'ya gidebilir.

İpler koptu! Steven Nzonzi'nin yeni adresi
İpler koptu! Steven Nzonzi'nin yeni adresi
GİRİŞ 14.12.2019 12:25 GÜNCELLEME 14.12.2019 15:39
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Cuma akşamı "antrenmandaki disiplinsiz tavırları nedeniyle süresiz kadro dışı kalan" ve Fatih Terim'in kesinlikle takımında görmek istemediği Nzonzi'nin yeni adresi belli oldu.

 

 

Sezon başında Fernando ve Ndiaye'nin yerini doldurması için büyük ümitlerle transfer edilen ve sözleşmesine '16 milyon euro'luk opsiyon maddesi' konulan Steven Nzonzi'nin sergilediği performans Galatasaray'da büyük hayal kırıklığı yaratırken, oyuncunun gerek sahada gerekse antrenmanlarda sergilediği tavırlar Fatih Terim'in sabrını taşırdı.

6-0 biten Real Madrid karşılaşmasının ikinci yarısında oyundan alınan, daha sonra Süper Lig'de oynanan iki maçta yedek kulübesinde oturtulan Fransız orta sahaya bir şans daha veren Terim'in yine hüsrana uğradığı bildirilirken, Nzonzi'nin tüm bunların üzerine disiplinsiz hareketleri bardağı taşıran son damla oldu.

 

 

TORİNO'YA KİRALIK OLARAK GİDEBİLİR

Steven Nzonzi'nin kadro dışı kalma haberleri İtalya'da da geniş olarak yankı bulurken, çizme basını 30 yaşındaki futbolcunun Roma'ya geri döneceğini belirtti. Paulo Fonseca'nın kadrosunda görmek istemediği Nzonzi'nin Walter Mazzarri'nin takımı Torino'ya gönderileceği, Fransız oyuncunun Baselli, Meite, Lukic, Rincon gibi isimlerle forma savaşı vereceği bildirildi.

GALATASARAY'I SİLDİ

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Steve Nzonzi, Instagram hesabından Galatasaray paylaşımlarını silip Galatasaray'ı da takip etmeyi bıraktı.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 23
  • Cengizhan 4 yıl önce Şikayet Et
    bence yeni transferlerin hepsi çöp. kiralıkları takımlarına falcao yu abd ye gönderin gitsin.
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    İmparator Fatih Terim doğru olanı yaptı tam destek hep destek Galatasaray bu ligin en değerlisi
    Cevapla
  • Niyazi 4 yıl önce Şikayet Et
    en değerlisi mi ? fatih terim ilk önce emekli kuyruğuna girmeli gs ye yarar sağlamak istiyorsa fatih terim varsa gsmiz zarardadır
    Cevapla
  • alperennn 4 yıl önce Şikayet Et
    ne disiplini ne performansı gs adamın parasını veremedi kurtulacak yer arıyor ... sinyor imPARAtor beceremiyor devre arası istifa edebilir
    Cevapla
  • Tabi 4 yıl önce Şikayet Et
    Yabancılar hocadan rahatsız fatih terimlede calısılmaz bide yardımcısı var fedai hasan şaş bu adamlar bırakın gs nın yakasını
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    bb.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle