Nzonzi'ye ülkesinden sürpriz talip!

Galatasaray'da kadro dışı kalan ve devre arasında kiralık sözleşmesinin feshedilmesi görüşülen Steven Nzonzi'ye Fransız ekibi Lyon talip oldu.

Nzonzi'ye ülkesinden sürpriz talip!
Nzonzi'ye ülkesinden sürpriz talip!
GİRİŞ 17.12.2019 14:57 GÜNCELLEME 17.12.2019 14:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fransa Ligi takımlarından Lyon, Galatasaray'da beklentileri karşılayamayan ve ayrılmaya hazırlanan Steven Nzonzi'yi gündemine aldı.

 

 

Lyon Sportif Direktörü Juninho, "Ocak ayında transfer etmek istediğimiz oyuncular var ve bu isimler üzerinde çalışıyoruz. Sol bek, defansif orta saha ve kanat oyuncusu almayı planlıyoruz. Ancak devre arası transferinde kesinlikle hata yapma lüksümüz yok" diyerek taraftarlarına müjde verdi.

"KADRO DIŞI KALMASI HARİKA FIRSAT"

 

 

Fransız basını, Juninho'nun bu sözlerinin ardından Lyon'un gündeminde Steven Nzonzi'nin olduğunu duyurdu. 31 yaşındaki Nzonzi'nin Fatih Terim'in kararıyla kadro dışı kalmasının Lyon için harika bir fırsat olduğu vurgulandı.

Nzonzi'nin sözleşmesinin feshedilmesi halinde, Juninho'nun Roma ile görüşmelere başlaması bekleniyor. Bu arada Lyon, Nzonzi'yi transfer etmesi halinde deneyimli oyuncuyu Şampiyonlar Ligi kadrosuna yazabilecek.

Öte yandan Lyon'un Cenk Tosun'un formasını giydiği Everton'ın 26 yaşındaki Fransız sol beki Lucas Digne'yi ve Atletico Madrid'in 24 yaşındaki Fransız kanat oyuncusu Thomas Lemar'ı da devre arasında kadrosuna katmak istediği duyuruldu.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 3
  • Zimbabveli 4 yıl önce Şikayet Et
    Emre Mor'u örnek olarak gösterebilirim, nasıl ki ispanyada kadro dışı kalıyordu ama bizler gelsin istiyorduk falan, bu Nzonzi de öyle işte, gitsin orada da burada olduğu gibi devam eder. Zaten ekstra özelliği olmayan, düz bir futbolcu.
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslında iyi oyuncu da İstanbul gecelerinin avcılarının ağına düştü
    Cevapla
  • FATİH 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamı lion istiyo bizse oynatamayıp üstüne kadro dışı bırakıyoruz
    Cevapla