Mourinho: G.Saray'da oynaması beni mutlu eder

Tottenham'ın hocası Jose Mourinho, kadroda düşünmediği Wanyama'nın Galatasaray'da oynamasından memnuniyet duyacağını söyledi.

Mourinho: G.Saray'da oynaması beni mutlu eder
Mourinho: G.Saray'da oynaması beni mutlu eder
GİRİŞ 19.01.2020 11:48 GÜNCELLEME 19.01.2020 11:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray,kadro dışı bırakılan ve kendisine takım arayan Steven Nzonzi'nin yerine Tottenham'ın Kenyalı 6 numarası Victor Wanyama için ısrarını sürdürüyor. Bilindiği gibi transferde ısrarcı olan teknik direktör Fatih Terim geçtiğimiz günlerde Tottenham'ın hocası Jose Mourinho'dan oyuncuyu istemişti.

Wanyama'yı ikinci yarıda kadroda düşünmeyen Portekizli çalıştırıcının, "Oyuncuyu ikna etmeniz halinde benim için sorun yok. Galatasaray'dan oynamasından memnuniyet duyarım" dediği ifade edilmişti. Cimbom'un önümüzdeki hafta Tottenham ile Wanyama konusunda kritik bir toplantı yapacağı ve transfere son şekli vereceği bildirildi.

FESİH İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Galatasaray bir yandan da göndermek istediği oyuncularla yollarını ayıracak. Kadroda 17 yabancı oyuncu bulunuyor. Sarı-Kırmızılılar, stoper ve ön libero transferi yapacak.



14 MİLYON EURO ÖDEDİ

2016 yılında 14 milyon euro karşılığında Southampton'dan Tottenham'a transfer olan Victor Wanyama sert futbolu ile biliniyor. Buna karşılık İngiltere'de tutunamadı. Son iki sezonda ancak 15 maçta oynayabilen Wanyama'nın Brugge'e transferi son anda yatmıştı.

KENYA'NIN GURURU

Victor Wanyama, milli formayı ilk olarak 2007 yılında Kenya Milli Takımı'nda giydi. Kariyeri boyunca milli formayı 31 kez giyen tecrübeli futbolcu, bu süre içerisinde 1 gol atabildi. 2014 Dünya Kupası'nda takımı ile 7 maçta sahne aldı.

 

 

YORUMLAR 8
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahceye transfer kisitlamasi versin , GS ye her türlü imkan tanisin su TFF korkaklari. FIFA ya sikayet edin, Siyaset futbola karisiyor cünkü. En az 5 yil bizi avrupadan men etsinler. Türk futbolu batsin, cünkü adalet yok.
    Cevapla
  • GALATASARAY 4 yıl önce Şikayet Et
    Fanatiklik yapma,biraz oku fenevbahçeye neden kısıtlama geldiğini,oku bilgi sahibi ol.bilmak iyidir.
    Cevapla
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terime sunulan oyuncular Şenol Güneş elinde olsa çok daha iyi başarılar eldd ederdi. zaten Bjkde yaptı. Gsliyim ama sayın Terimi artık başarısız buluyorum.
    Cevapla
  • Olguncan 4 yıl önce Şikayet Et
    Koca yusuf sen Cimbomlu deelsin,seni gidi gandırıkcı:)
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    doğru diyon çok başarısız 2 senedir şampiyon olmuş son sene tüm kupaları almış utanmadan birde bu sene yine şampiyon olucaz diyor kesinlikle yollanmalı bu terim
    Cevapla
  • Musa 4 yıl önce Şikayet Et
    sampiyonlar liginde gördük terimin basarisini
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Ünal nasil sampiyon oldugunuzu birak bütün türkiye bütün dünya biliyor lütfen sus
    Cevapla
  • Ünal 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl başarısız buluyon adam 2 senedir arka arkaya şampiyon yapıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle