Saracchi: 'Oynadıkça daha iyi olacağım'

Galatasaray'ın yeni transferi Saracchi, Denizlispor karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Saracchi: 'Oynadıkça daha iyi olacağım'
Saracchi: 'Oynadıkça daha iyi olacağım'
GİRİŞ 19.01.2020 18:28 GÜNCELLEME 19.01.2020 18:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Denizlispor karşısında iyi bir performans sergilediğini dile getiren Saracchi, "Forma şansı bulduğum için çok mutluyum, hocama teşekkür ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım, iyi bir performans yaptığımı düşünüyorum ancak önemli olan bugün burada Galatasaray'ın kazanmasıydı, bunu başarabildiğim için çok mutluyum" şeklinde konuştu

Forma şansı buldukça daha da iyi olacağının altını çizen Saracchi, "Belirli bir sürede oynamıyorum ve kolay olmadı. Forma şansı buldukça daha da iyi olacağımı düşünüyorum, kendimi burada çok hissediyorum ve takıma faydalı olmak için çalışmaya devam edeceğim" dedi.

YORUMLAR 3
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz Galatasaray maçını izlediginizden emin misiniz adam takır takır futbolunu oynadı toplara müdahalesi tekniği hızı toplara müdahalesi hepsi yerindeydi daha da iyi olacak inşallah.
    Cevapla
  • ekım 4 yıl önce Şikayet Et
    gsli olarak söyloyorum bu adamı alarak buyuk kazık yemişiz 5 para etmez
    Cevapla
  • Bozok yaylası 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunu ve futbolcusunu ayaklar altına alan federasyon takim başkan ve yöneticilerin biran önce futboldan men edilmelerini bekliyoruz yabancı futbolcuya hayır
    Cevapla