Mustafa Cengiz'den Konya'ya gitmeme kararı!

Galatasaray'da Arda Turan transferi yüzünden doğan krizdeki gerilim düşse de yönetim ile Fatih Terim arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Başkan Mustafa Cengiz, Konya'ya gitmeme kararı aldı.

Mustafa Cengiz'den Konya'ya gitmeme kararı!
Mustafa Cengiz'den Konya'ya gitmeme kararı!
GİRİŞ 26.01.2020 11:57 GÜNCELLEME 26.01.2020 11:57
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da bir süredir devam eden Arda Turan gerilimi, hafta içinde krize dönüşmüştü. Fatih Terim ile Başkan Mustafa Cengiz'in basın önünde yaptıkları açıklamaların ardından ikili arasında soğuk rüzgarlar esmeye de devam ediyor.

Bugüne kadar Galatasaray'ın hemen hemen her deplasmanına giden başkan Mustafa Cengiz, flaş bir karar aldı. Başkan Cengiz'in Konyaspor'la oynanacak maç için Konya'ya gitmeme kararı aldığı öğrenildi.

Zorlu maçın ardından teknik direktör Fatih Terim’in başkanın yaptığı basın toplantısında ifade ettiği sözlere cevap verip vermeyeceği ise merak konusu...

YORUMLAR 29
  • Efendi 4 yıl önce Şikayet Et
    Beyhude uğraşlar bunlar, alacak GS söke söke şamiyonlugu.
    Cevapla
  • Fatih doğan 4 yıl önce Şikayet Et
    Terimi teknik direktör yaptıysan bunlara katlanacaksın. Bırak istediğini yapsın, Galatasarayın kötülüğüne olacak değil ya. FATİH TERİM seninleyiz.
    Cevapla
  • Yvz 4 yıl önce Şikayet Et
    Alınacak oyuncuyu Başkan karar veriyorsa takımıda o çalıştırsın, maça da o çıkarsın. Kadroyuda o kursun. Arda konusunda Terim haklı
    Cevapla
  • Habib Doğan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar kini nefreti olan varsa Hocamıza sallıyor.Ben negatif yorumda bulunanların GS taraftarı olduğunu düşünmüyorum.Terim düşmanları. GS tarihine ismini altın harflerle yazdıran değerli bir şahsiyet bu kadar kolay harcamamalı.Dikkat camiamız da başka Terim yok.Rakipleri kendimize güldürmeyelim.
    Cevapla
  • Taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Cengiz İSTİFAAA!! Terim aleyhine yorum yapanlar kesinlikle GS'li değil.Bu nasıl başkan. Alınacak oyuncuya tabiki Fatih TERİM karar verecek. Sen para durumuna bakıp karar vereceksin.Arda zaten para istemiyor.Neyi düşünüp sorun yaratıyorsun.Resmen kulubün ayağına sıkıyorsunuz.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Terim. Hakli. Gorusu bu. Baskan alir veya almaz
    Cevapla
  • Mcara 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim her maçtan sonra yönetimi eleştiriyor. O sahanın içine baksın 19. Hafta olmuş takım daha oyun oynamıyor her maç diken üstünde. Oyun planı yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle