Mariano ayrılacak mı? Karar verildi...

Galatasaray, bir dönem gözden çıkardığı Mariano ile devam kararı aldı. Deneyimli teknik adam Fatih Terim, Linnes ve Şener'den istediğini bulamadı.

Mariano ayrılacak mı? Karar verildi...
Mariano ayrılacak mı? Karar verildi...
GİRİŞ 28.01.2020 14:23 GÜNCELLEME 28.01.2020 14:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Brezilyalı sağ bek Mariano, Galatasaray'da kaldı. Cim-Bom'da yabancı sayısının fazlalığı nedeniyle gözden çıkarılan Mariano, yeniden takımın asları arasında yerini aldı.

Maç eksiği bulunan Linnes'in istenen performansı gösterememesi nedeniyle şans verilen Brezilyalı futbolcu, Konyaspor maçındaki performansı olumlu not aldı.

Tecrübesi ve kalitesiyle Mariano'yu elde tutma kararı alan teknik direktör Fatih Terim'in bu kararı almasında Brezilyalı futbolcunun yükselen performansının yanı sıra, Linnes'in istenen seviyede dönememesi ve Şener'in de beklentilere yanıt verememesi etkili oldu.

Cim-Bom'da yarım sezon sözleşmesi bulunan Mariano forma giymeye devam edecek. Linnes ise sol bekte Saracchi'nin, sağ bekte ise Mariano'ya alternatifi olarak kadroda tutulacak.

17 yabancısı bulunan sarı-kırmızılılarda yabancı kontenjanı nedeniyle sezonu kapatan Luyindama ile beraber Nzonzi ve Nagatomo ile yollar ayrılacak.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 3
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    ah linnes ah. adamı altı ay futboldan men ettiniz nasıl hemen tekrad form tutsun bitirdiniz gül gibi adamı.
    Cevapla
  • özkan 4 yıl önce Şikayet Et
    linnes kaç maç oynadı ki istediğini alamadı diyor
    Cevapla
  • Gs li 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru karar lines eksiği var fatih hocanın yanındayız
    Cevapla