Galatasaray'a Falcao'dan müjdeli haber!

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanşında Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla start verdi. Tedavisi tamamlanan Radamel Falcao, kondisyon ekibiyle sahada adaptasyon çalışmalarına başladı.

Galatasaray'a Falcao'dan müjdeli haber!
Galatasaray'a Falcao'dan müjdeli haber!
GİRİŞ 10.02.2020 14:03 GÜNCELLEME 10.02.2020 14:04
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki idmanda dün akşam oynanan lig maçında tam süre alan oyuncular, günü yenilenme çalışmasıyla tamamladı.

 

 

Diğer oyuncular ise salonda core, denge ve koordinasyon çalışması ile başladığı antrenmanın ardından sahada ısınma hareketleriyle idmana başladı. Daha sonra interval koşular yapıldı. Antrenmanın devam eden bölümde 8’e 4 pas ve destek oyunu oynandı. Ana bölümde ise 6’ya 6 çift kale oyun gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Tedavisi tamamlanan Radamel Falcao, kondisyon ekibiyle sahada adaptasyon çalışmalarına başladı.

 

 

Sarı-kırmızılılar, Alanyaspor karşılaşması öncesindeki son antrenmanını yarın akşam gerçekleştirdikten sonra mücadele için kampa girecek.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Steve 4 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyoruz ama fazla naz asik usandiriyor a geliyoruz yavas yavas. Insallah ligin sonlarinda vede özellikle büyük maçlarda faydali olur.
    Cevapla
  • Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam resmen bizim oynuyor yönetim fark etmiyor hersey para onun icin
    Cevapla
  • Mardinli 4 yıl önce Şikayet Et
    iki sezondur adam gibi oynayan bir Forvetimiz yok ama şansa şampiyon oluyoruz Allah'tan .. yönetim Muriqi veya sörloth tarzı sağlam bir forvet al artık şu takıma
    Cevapla
  • memet 4 yıl önce Şikayet Et
    müzmin sakat. v.persie gibi
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    2500 liraya 3. ligden birini alsaydınız bundan daha iyi olurdu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle