Fatih Terim: Üzüldüğüm bir konu var

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Alanyaspor'a elendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: Üzüldüğüm bir konu var
Fatih Terim: Üzüldüğüm bir konu var
GİRİŞ 12.02.2020 23:41 GÜNCELLEME 12.02.2020 23:42
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde;

 

 

Oyuncularım çok istedi, biz de çok istedik. Son zamanlarda böyle oynamamıştık. Devre arasında, son birkaç dakika sahaya karakter koymalarını istemiştim, 3 gole ihtiyacımız vardı. O karakteri sonuna kadar ortaya koydular.

"İLK DEFA TEBRİK EDİYORUM"

 

 

Alanya takımını yenmek bir tarafa, 3 gol atıp, birçok gol kaçırıp, sayılmayan, sayılan goller ve oyunu oraya yığmak, baskı altına tutmak önemli bir şey. Oyuncularımın hepsini, ilk defa bir şeyi kaybetmemize rağmen, karakter koymalarından dolayı tebrik ediyorum. Güzel oynadılar, çok istediler ve bir Galatasaray, bir takım karakteri ortaya koydular.

"CAMİADAN BEKLİYORUM"

Ben fazla bir şey söylemeyeceğim, camiamın sesini bekliyorum. Hem ilk maçta, hem de bu maçta, ben açıkçası onlardan bekliyorum bazı şeyler.

"ÜZÜLDÜĞÜM BİR KONU VAR"

Taraftarsız olmaz, bugün taraftarımız ile oyuncumuz birleştiler. Sanıyorum ki taraftar da büyük keyif aldı ama hakikaten çok üzgünüm. Bu mücadelenin sonucu bu olmamalıydı ama dediğim gibi ben konuşmak istemiyorum. Sadece bir üzüldüğüm konu var... Peki, bir şey söylemiyorum.

"HAKKIM HELAL OLSUN"

İlk maçtaki sonuç nedeniyle gerekenden fazlasını yapmamız gerekiyordu, gerekeni yaptığımızı düşünüyorum. Benim hakkım helal olsun, hem taraftara, hem oyunculara. Onların da varsa bana, helal etsinler.

"BU OYUNUN KARŞILIĞI OLUR"

İlk maçtaki, ikinci maçtaki bazı şeylerle ilgili konuşmayacağım, camiamızın sesini bekleyeceğim ama özellikle 2. yarı, golü yedikten sonra birkaç dakikalık şok dedik, gayet doğal. Hem oyunu iyi oynayacaksınız, Gol iptal oldu, görmedim henüz ama yüzde 90 gol diyor, yüzde 10 iptal diyor. Biz böyle oynayalım, karşılığını alırız.

"GEÇEN MAÇTA ALİ ŞANSALAN..."

Biz maçı pazar oynadık, rakibimiz cumartesi oynadı. Ben aynı takımı sürdüm sahaya, onlar 5 değişiklikle çıktılar. Buna rağmen o yüzden oyuncularımı karakter koydular diye tebrik ediyorum. 90 dakika olarak bakmayın, 180 dakika olarak bakın maça. Geçen maçta da Ali Şansalan'ın bir sarı kart olayı var, biliyorsunuz. Dakika 40'da olan bir faul, neyse o konuları konuşmak istemiyorum.

"BAZEN BİR MAÇ ÇOK ŞEY KAZANDIRIR"

Onyekuru'nun maalesef, fiziği müsait değil. Oyun içerisinde de, 45 dakika olmasına rağmen birkaç dakikada bir dinlenmeyi yaptı, o da hakkıdır, önemli bir hastalık geçirdi. Henry ile oynadığımızda hızlı hücum ve topsuz oyun kazanıyoruz ama öbür türlü hem topun mülkiyeti bizde çok kalıyor hem de defans önündeki oyuncuların bloklar arasında ve önünde top aldığını görüyoruz. Henry biraz daha güçlendiğinde büyük bir silah, onu da onun için istedim. Hem topun kontrolünün bizde kalmasını, hem de geçiş hücumlarında Henry ile tehdit oluşturmak istiyoruz açıkçası. Bazen bir maç kaybedersiniz ama çok şey kazanabilirsiniz, umarım bu gece böyle olmuştur.

"TARAFTARLARDAN RİCAM..."

Ben taraftarlarımdan hep şunu rica ettim, 90 dakikanın sonuna kadar, normal oyun reaksiyonun dışında tepki olmaması gerekir oyuncularımıza, kim olursa olsun. Belhanda'nın da bize çok büyük emekleri olmuştur. Galatasaray'ın mabedinde herkesi kucaklayan bir durumda olmalıdır. Hiç merak etmesinler, Galatasaray ile, takımla ilgili her şeyin farkındayız, kendi aramızda çözeriz. Hata yaptığında onlara daha çok ihtiyaç var. Her şeyin farkında olduğumuzu bilsinler ve 50 senesini vermiş bir insanla ilgili merak etmesinler.

YORUMLAR 29
  • CİMBOM 4 yıl önce Şikayet Et
    BİZ sana güveniyoruz hocam galatsaraylılıgın özü var sende başka takım çalıştırmayan hakiki galatasaraylı bi adamsın miili takım ve galatasaraydan başka takımı olmayan tek hoca
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    O bizim başımızın Taacııı. ♡♥
    Cevapla
  • milli 4 yıl önce Şikayet Et
    Başkası istemiyor ki yoksa gidecek... İşini garantilemiş, taraftarın balık hafızasına güveniyor milli takımı berbat ediyor hoop kovulduğu Gs ye omuzlarda dönüyor. Demirel bile bu kadar gelip gitmedi...
    Cevapla
  • musa 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen soso kırmızı kart görmeliydi
    Cevapla
  • Zazaki 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakkını helal ediyor vay be tebrik ederim hayrına çalışıyorsun ya orda tam bir fellahsin...
    Cevapla
  • Gs lı 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hocanın her daim yanındayız. O işini bilir.
    Cevapla
  • midyatli 4 yıl önce Şikayet Et
    ne diyo bu biri tercüme edebilirmi ?
    Cevapla
  • gsgsgsgs 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlayamazsın kardeş o ''kibirlice'' konuşuyor, onu anlayabilmen için kibirli olman lazım... Üzülme bizde anlamıyoruz ama galip gelirsek seviniyor mağlup olursak üzülüyoruz yapacak bir şey yok burası onun babasının malı çünkü...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle