Alanya nefes aldı! G.Birliği 10 maç sonra yıkıldı

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Gençlerbirliği sahasında Aytemiz Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Başkent ekibi 10 maç aradan sonra mağlubiyetle tanıştı.

Alanya nefes aldı! G.Birliği 10 maç sonra yıkıldı
Alanya nefes aldı! G.Birliği 10 maç sonra yıkıldı
GİRİŞ 04.03.2018 15:33 GÜNCELLEME 04.03.2018 15:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Ümit Özat'ın çalıştırdığı Gençlerbirliği ile Mesut Bakkal'ın ekibi Aytemiz Alanyaspor kozlarını paylaştı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada Alanyaspor 1-0'lık skorla kazandı.

 

 

Mücadelenin ilk devresinde gol sesi çıkmazken, 66'da M'Billa Etame, Emre Akbaba'nın asistinde fileleri havalandıran isim oldu.

ÜMİT ÖZAT 10 HAFTA SONRA...

Başkent temsilcisinde 24 Kasım 2016'daki yeni döneminde Osmanlıspor maçında yenilgi gören Ümit Özat, devamında çıktığı 10 karşılaşmada 6 beraberlik 4 galibiyet almıştı. 2. yenilgiyi de Alanyaspor gösterdi.

Hikmet Karaman'ın yerine Alanyaspor'u devralkan Mesyt Bakkal ise ilk maçında 3 puanı hanesine yazdırmasını bildi ve 4 haftadır yenilen Alanyaspor rahat bir nefes aldı

ALANYASPOR ATEŞ HATTINDAN ÇIKTI

Alınan bu sonucun ardından Gençlerbirliği 26 puanda kalırken, Alanyaspor 24 puana yükseldi. Ligin bir sonraki haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Alanyaspor sahasında Medipol Başakşehir'i konuk edecek

YORUMLAR 2
  • ☆☆zor maç☆☆ 6 yıl önce Şikayet Et
    İki takım var güçü ile bindirecek alanya ve gençlerbirligi Şenol hoca ve abdullah avcı için kolay maç olmayacak avantaj söyle takımlar son dk ye kadar beklerse hızlı atak gol yaparlar tersi durumda alttaki takım direnç düşer( saygı ve sevgilerle).
    Cevapla
  • Anadolu 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne anlattın acaba...
    Cevapla