Ümit Özat'tan dev tepki! 'Böyle olmaz!..'

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olarak lige veda ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Ümit Özat'tan dev tepki! 'Böyle olmaz!..'
Ümit Özat'tan dev tepki! 'Böyle olmaz!..'
GİRİŞ 12.05.2018 20:05 GÜNCELLEME 12.05.2018 20:08
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

30 yıl sonra ilk defa küme düştüklerini söyleyen Ümit Özat, "Hatalardan ders çıkarmak lazım. Gerek teknik ekip gerek oyuncular ders çıkarmalıyız. 8 puanlı bir takımın 10 maçlık seriyle tutmakta başarıydı. Muhalefet ve saldırıya verilen mücadele az değildi. Hırsızlık yapmadık çalıştık. Özür dilenecek bir durum yok. Bu sene küme düştük. Çok değil Başakşehir küme düştü şimdi şampiyonluğa oynuyor. Çok futbolcu odaklı konuşmayan birisiyim ve arkasından da konuşmam" diye konuştu.

"O GÜN POGBA'NIN ÜSTÜNE KOŞANLAR AHMET'İN DE ÜSTÜNE KOŞSUNLAR"

 

 

Geçen hafta sakatlanarak oyundan çıkan Pogba'nın üstüne yürüyen oyuncularının bugün aynısını Ahmet Oğuz'a yapmalarını beklerdim diyen Ümit Özat, "Doğru olmadığını söyledim. O gün Pogba'nın üstüne koşanlar Ahmet'in de üstüne koşsunlar. 35'inci dakikada kart gören Ahmet, ikinci sarı kartı görerek çıktı. Böyle vurdumduymazlık olmaz. İnşallah hepsinin vicdanı rahattır. Oyuncularımın birçoğuna teşekkür ediyorum. Bu kulübü parçalamaya çalışıyorlar. Bütün amaç kulübü ele geçirmek demiştim. Geçen sene 8'inci olunca göze batmadı. İnce bir çizginin üzerindeyiz. Kulüp de hatalarından ders çıkarmalı. Bu kulüp Cavcav ailesinin kulübü. Gönlüm kalbim her zaman bu kulüpten yana. Onlardan istirhamım kulübü ele geçirmek isteyenlerle değil bağlı olanlarla devam etmeliler. Zaman her şeyin ilacı. Hayat devam ediyor. Namusumuzla çalıştık" ifadelerini kullandı.

"YORULDUK VE YIPRANDIK"

Geçen hafta görevi bıraktığını ancak Başkan Murat Cavcav'ın 2 maç kaldı devam ediyorsun diyerek kabul etmediğini belirten Ümit Özat, "Kaçıp gidecek bir durum yok. Yorulduk ve yıprandık. Oğlum 4 hafta önce mesaj attı 14 haftadır görmüyorsun bizi diye. Senin kendine getirdiğin hale bak dedi. Her şeye kalkan biz olduk. Bu kulüp için her şeyi yaparım. Burada olsam da olmasam da. Lig bitti biraz dinlenmek çocuklarıma vakit ayırmak istiyorum. Ondan sonra hayırlısı" şeklinde konuştu.

"BURADAN BİR OYUNCU ALIRKEN UMARIM BANA TELEFON AÇARLAR"

Kendi vicdanının rahat olduğunu ifade eden Özat, "Ben 14 hafta izin yapmadım. Kazanırken de kaybederken de. Vicdani rahatlık içerisindeyim. Daha önce de önerilerimi sunmuştum. Üzüldüğüm tek konu İlhan Cavcav'ın öldüğü günden bu yana kulübü ele geçirme çabaları devam ediyor. 3-5 tane kendini bilmezin yaptığı şey. Murat Cavcav iyi bir insan. Diyorlar ki İlhan Cavcav sezonunda küme düştü. Nereden biliyorsunuz kemikleri sızladığını mezarında mıydınız? Önemli olan bir takım şeyleri doğru yapmak. Bugün Cumhurbaşkanı'nın takımı 3 kere küme düştü. Düşerken de Cumhurbaşkanı vardı arkalarında. Kasımpaşa ve Köln de küme düştü. İyi bir yapılanmayla Gençlerbirliği yeniden çıkabilir. Biz 40 kişiyiz ve birbirimizi biliriz. Buradan bir oyuncu alırken umarım bana telefon açarlar" diye konuştu.

YORUMLAR 47
  • murat yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    önemli olan genclerin küme düsüp düsmemesi degildi.. rahmetli ilhan cavcavin doldurdugu kasayi boşaltmakti
    Cevapla
  • fsm 5 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle ümiiitt.şenol güneşle polemik çıkararak gündem olurum sanan ümitt,sürekli aykut gibi hakem ve başkalarını suçlayan ümiitt güle güle.
    Cevapla
  • Rebelboy1903 5 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir fb li sadece laf salatası kufur etmedigi kaldi geçen hafta istifa ederken 24 saat gecmeden geri istifasini cekip soylediklerini yuttu sorsan kendileri adsm başka da kimse yok..!
    Cevapla
  • Xlm 5 yıl önce Şikayet Et
    Koskoca Ankara adam bulamadınız. Buna teslim etti. Köklü takımı. Yazıklar olsun
    Cevapla
  • bjk 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi oldu şenol hocayla uğraşırken takımını küme düşürdün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle