Başkan bu sözlerle açıkladı! 'Yollarımızı ayırdık'

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, teknik direktör Ümit Özat ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını söyledi.

Başkan bu sözlerle açıkladı! 'Yollarımızı ayırdık'
Başkan bu sözlerle açıkladı! 'Yollarımızı ayırdık'
GİRİŞ 15.05.2018 17:23 GÜNCELLEME 15.05.2018 18:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cavcav, yaptığı açıklamada, "Teknik direktörümüz Ümit Özat ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kendisine ve ekibine, gösterdikleri çabalardan dolayı teşekkür ederiz. Tüm ekibe, bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar dileriz." diye konuştu. 

Başkan Cavcav, Spor Toto Süper Lig'deki son maçlarında Bursaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Bu süreçte, takımımızı sezonun son haftasındaki Bursaspor maçına, altyapı antrenörümüz Sezai Yıldırım hazırlayacak ve karşılaşmada takımın başında sahaya çıkacak." ifadesini kullandı. 

 

 

YORUMLAR 6
  • oktay 5 yıl önce Şikayet Et
    TV lerde şow yapıp Şenol hoca ve GS ile uğraşacağına adam gibi strateji üretseydin düşmezdin.Git şimdi FB Tv de hayranlarına gaz ver.
    Cevapla
  • Kaf kaf sin sin 5 yıl önce Şikayet Et
    Hangi takım taraftarına sorarsan sor ümit özat için en az %80"i boş boş konuşup etrafa saldırmaktan kendi işine bakamadı ve koskoca Gençlerbirliğini ligden düşürme başarısını gösterdi der. Konuştuğun kadar kaliteli bir antrenör isen bari en azından aldığın parayı iade et.
    Cevapla
  • Rebelboy1903 5 yıl önce Şikayet Et
    Ümit Özat da İş Yok Anca Çene Var Zaten Klasik fb'li de Ekmeğini Yediği Kulübe Şuursuz ve Pervasızca Saydıran Bir Şahsı 24 Saat Dolmadan Geri Görevlendiren Murat Cavcav da da İş Yokmuş. Ümit Özat Ne Kadar Futbol Oynattı ki Son Maç İçinde O Kadar Laf dan Sonra Tutacaksın Onun Oynattığı Futbolu Bir Maç İçin Ben Bedava ya Oynatırdım.
    Cevapla
  • Futbolsever 5 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hocayla uğraşmak ve fb nin yalakalığını yapmak pahalıya mal oldu...
    Cevapla
  • hüseyingazi 5 yıl önce Şikayet Et
    umit ozat kameralara konustugu kadar is yapsaydı genclerbirligi dusmezdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle