Kimliği poğaça poşetinden tespit edildi

Antalya'nın Alanya ilçesinde, bisikletiyle spora çıkan yaşlı adam, dönüş yolunda bir beton mikserinin altında kalarak hayatını kaybetti. Üzerinden kimlik çıkmayan yaşlı adamın kimliğine, bisikletinde bulunan poğaça ve simitleri aldığı fırından ulaşıldı.

Kimliği poğaça poşetinden tespit edildi
Kimliği poğaça poşetinden tespit edildi
GİRİŞ 25.04.2013 12:10 GÜNCELLEME 25.04.2013 12:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre kaza, D-400 karayolu Tosmur beldesi Tosmur kavşağında meydana geldi. Sabah sporu için bisikletiyle yola çıkan Taner Şafak (65), spor dönüşü bir fırına uğrayarak poğaça ve simit satın aldı. Ana yolda evine ilerleyen Şafak, Tosmur kavşağından dönüş yapmak isteyen A.M.K.'nin kullandığı 15 PK 916 plakalı bir beton firmasına ait beton mikserinin altında kaldı.

Taner Şafak olay yerinde hayatını kaybederken, kaza anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kamyon sürücüsü A.M.K.'yi gözaltına alırken, olay yerinde inceleme yaptı. Üzerinden kimlik çıkmayan Şafak'ın bisikletinde bulunan poğaça ve simitlerin sarılı olduğu poşeti inceleyen polis, zabıtadan, kazadan dakikalar önce fırından alışveriş yapan şahsın tespitini istedi. Fırına giden zabıta ekipleri, Taner Şafak'ın kimliğini tespit etmesinin ardından, kaza yeri yakınlarında oturduğunu belirleyerek, yakınları ve komşularına ulaştı. 

Olay yerinde savcı tarafından inceleme yapıldığı sırada, kaza yerine gelen yakınları da Taner Şafak'ı teşhis etti. Talihsiz adamın cesedi, olay yerinde cenaze aracına konularak, otopsi yapılmak üzere Alanya Belediyesi Mezarlığı morguna kaldırıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Can YILDIZ 10 yıl önce Şikayet Et
    Gene Beton MİKSERİ Gene ÖlümLü KAZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Nedir bu yahu Beton Mikserlerin olayları ne zaman haber okusam 1 ilde Beton Mikserinin Karıştığı kaza olayı Nerede Bu trafik Polisleri Ne denetim var Nede Kontrol Şehir İçi Trafiğinde O kadar Hızlı araç kullanıyorlar dur diyen yok bunlara.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?