İzmit-Kartal arasında sefer yapan 200 nolu halk otobüsünde ailesiyle yolculuk yapan şahıs, yaşlılara yer verilmediği için serzenişte bulunan 2 gence saldırdı. Kavgada, yaşlılara yer isteyen gencin dudağı patladı.

Bir yolcunun cep telefonu ile kaydettiği görüntülerde yaşlı adama kimsenin yer vermemesi üzerine S.A., yer vermeye yanaşmayan gençlerin saygısızlığına serzenişte bulundu. Bu sırada otobüste ailesiyle yolculuk yapan D.S. adlı şahıs ise yaşlılara yer vermeyenlere serzenişte bulunan S.A.'ya tepki gösterdi.

Tepki ile başlayan tartışmada yerinden kalkan D.S., yumrukla S.A.'ya saldırdı. Kavga sonrasında otobüs sürücüsünün haber vermesi üzerine bir sonraki durakta polis ekiplerince araç durduruldu. Uğradığı saldırı sonrasında dudağı patlayan S.A., acele bir işi olduğunu söyleyerek sonra şikayetçi olacağını polislere ifade etti. D.A.'nın da şikayetçi olmayacağı beyanı üzerine polis ekiplerinin indiği otobüs, İstanbul'a doğru yola çıktı.

Yorumlar 28 Yorum Var
  • ismail 25.07.2018 08:27
    İnsanlıktan çıkmak isteyen metrobüse gelsin :-)
  • Kamil 24.07.2018 22:39
    Yer vermek yaşlıya hürmet güzel fakat yer vermeyene laf atmak edepsizliktir. Hastası var sıkıntısı var belki . Tabiki kavganın bu kadar büyümesi şaşıttıcı.
  • Ahmet 24.07.2018 20:20
    Çıkan kavganın tam nasıl başladığını bilmiyoruz. Yaşlılara yer vermek eğer bir kanunsa bunlar otobüste madde halinde belirtilmeli. Böylece bilmeyen şahıslar bilgilendirilmiş olunur. Yaşlılara yer vermek kanun değilse yaşlılarımıza hürmeten kalkmak uygundur. Ayrıca oturan kişiyi rencide etmeden uygun bir şekilde bu durum anlatılmalıdır. Demek istediğim sevgi yoluyla bu gençlerimizi kazanmaya çalışalım, kavgayla belli bir yaşa gelmiş insanlar olgunlaştırılamaz bence. Çünkü işin sonucu silahla adam öldürmeye kadar bile gidebilir.
  • Bekir 24.07.2018 20:04
    Boşver oğlum kızım dersen görmemezlikten gelirsin bütün nesil öyle yetişir sen yaşlı olunca sanada kim yer vermez. O zaman da serzenişte bulunmaya hakkın yoktur. Etme bulma dünyası
  • G. Osman PAŞAOĞLU 24.07.2018 17:07
    Aslında yer vermeyip birde kendilerini uyarana vuran gençlerin mesuliyeti yaşlı olanlarındır. Bu nesli bu hale o yaşlılar getirdi. Aman oğlum karışma, aman evladım sen ses etme diye diye koca bir nesili bozdular. İşte böyle karşılığını görüyorlar. Haksızlık karşısında susmamak lazım, emri bil maruf neyhi anil münker lazım. O zaman herşey hal yoluna girer.
Daha fazla yorum görüntüle