'Bunlar asalak, ömrü billah stada giremeyecek!'

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Beşiktaş maçında açılan küfürlü pankartla ilgili olarak sert açıklamalar yaptı.

'Bunlar asalak, ömrü billah stada giremeyecek!'
'Bunlar asalak, ömrü billah stada giremeyecek!'
GİRİŞ 07.11.2017 16:45 GÜNCELLEME 07.11.2017 16:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Süper Lig'de pazar günü Beşiktaş ile oynanan son maçta kuzey kale arkası tribünde küfürlü pankart açılmasına ateş püskürdü. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadığını belirten Mehmet Sepil, "O pankartı gördüğüm an gözlerime inanamadım, adeta dünyam başıma yıkıldı. Bunu yapanlar kendi küçük egolarını Göztepe'den üstün görenlerdir. Söyleyeceğim tek şey, bunlar asalaktır" şeklinde konuştu.

Birkaç kişilik grubun sorumsuzluğu yüzünden gerçek Göztepe taraftarının zan altında kaldığını belirten Sepil, "Bu hareketi yapanlar en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Küfürlü pankartı açanlar ömrü billah stada giremeyecek. Biz de tespit edilen kişiler hakkında dava açabiliriz. Ben bunların futboldan silinmesi için her şeye imzamı atarım. Büyük üzüntü yaşıyorum. Tüm uyarılarımıza rağmen yine bazı kişiler küfür edip otobüs taşladı. Bunları kabul etmem mümkün değil" dedi.

Takımın son 3 haftada gösterdiği performansı da değerlendiren Sepil, "Lige çok hızlı başlamanın ceremesini çekiyoruz. Biz de son haftalarda sergilenen futboldan memnun değiliz. Ancak eğer sezon başında 11 hafta sonunda 17 puanımız olacak denseydi gözü kapalı bu durumu kabul ederdim. Futbolda çıkışlar kadar inişler de olacak. Teknik Direktörümüz Tamer Tuna'nın da zaten tespitleri var. 2 haftalık milli ara bize ilaç gibi gelecek" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • amca 6 yıl önce Şikayet Et
    saha kapatma tribün kapatma cezaları vermeye devam eden TÜPKAFA ve avanesi okusun bu haberi. Kulüp yöneticileri her zaman bu adamları kontrol edemez bu asayişi ilgilendiren bir konu. Şahsın kendisini yakalayıp cezalandırmak gerek.
    Cevapla
  • MEhmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Göztepe gerçek taraftarı mükemmel
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    izmir taraftarı bu kafada olduğu müddetçe takımlarının birinci ligde tutunmaları zor. kime sorarsanız izmirin nerdeyse tum takım taraftarlarınin sıkıntılı olduğunu size söyleyecektir.
    Cevapla
  • Bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    düşüş devam eder
    Cevapla