Sepil: Demba Ba sadece futbolcu değil...

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, hafta başından beri Demba Ba ile telefonla görüştüğünü ve dün kendisiyle anlaştıklarını belirtti.

Sepil: Demba Ba sadece futbolcu değil...
Sepil: Demba Ba sadece futbolcu değil...
GİRİŞ 28.01.2018 11:59 GÜNCELLEME 28.01.2018 12:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Senegalli golcünün futbolcu kalitesinin ortada olduğunu dile getiren başkan Sepil, şöyle konuştu:

"Demba Ba kesinlikle Göztepe'ye gelmek istediğini söyledi. Türkiye'yi incelediğini, direkt olarak Göztepe'de oynamak istediğini söyledi. Öyle bir telefon konuşmasıyla başladı iş. Sonuçta dün anlaştık. Demba Ba bizim için önemli bir futbolcu. Bunun yanı sıra Demba Ba sadece futbolcu değil. İzmir onu tanıyınca kimin İzmir'e geldiği anlaşılacak. Demba Ba çok iyi bir insan, aynı zamanda çok iyi futbol bireyi. Bunu zamanla daha iyi göreceğiz. 14 yabancı oyuncumuz var. Transferi tamamlamak için yabancı kontenjanını açmamız gerekiyor. İnşallah hafta içinde halledeceğiz. Zaten transfer çarşamba akşamı bitecek. Onu da halledip Göztepe'ye, İzmir'e kazandıracağız."

 

 

"Kayserispor maçından mutsuzum"

Ligde dün Kayserispor maçında alınan beraberlikten dolayı mutlu olmadığını belirten Mehmet Sepil, şu ifadeleri kullandı:

"Kayseri bizim direkt rakibimiz. Bence çok harika oynamadık ama iyi oynadık. Bir kere geldiler ve gol oldu. Çok gayret gösterdik, bir tane gol attık. Kayserispor maçındaki sonuçtan dolayı mutsuzum tabi ki ama lig devam edecek, iddiamızı sürdürmeye devam edeceğiz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • oflee 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynı zamanda basketbolda oynuyor..
    Cevapla
  • adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    güzelmis
    Cevapla
  • Yakub 6 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanca örnek teşkil eden futbolculara ülkemin ihtiyacı var çünkü bu ülkede chp 28 şubat darbesinden sonra 15 yaş altı çocukları Camiiye aldırmadı. Nesil Islam dini bilgiden mahsun yetişti!!!
    Cevapla