Veznedarın inadı soyguncuyu pes ettirdi

Zeytinburnu PTT şubesini bilye atar tabanca ile soymaya çalışan soyguncu, veznedarın direnişi karşısında şoke oldu.

GİRİŞ 11.04.2013 15:23 GÜNCELLEME 11.04.2013 15:29

İlkay K.(28) adlı şüpheli Zeytinburnu PTT şubesini bilye atar tabanca ile soymaya çalıştığı suçlamasıyla gözaltına gözaltına alındı. İlkay K.'nın tabancayı göstererek para istemesine rağmen isteğine uymayan veznedarın soygunu önledi .

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

İlkay K.'nın PTT şubesine gelmesi, veznedar ile konuşması ve oradan ayrılması güvenlik kameralarına yansıdı. Soymak istediği PTT şubesinin karşısındaki çiçekçide daha önce çalıştığı anlaşılan İlkay K. Çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

SİLAHI DOĞRULTUP PARALARI İSTEDİ

Merkezefendi Mahallesi'nde bulunan PTT şubesine 2 gün önce gelerek veznedara tabanca gösteren bir kişi soygun yapmaya kalktı. Tabancaya aldırış etmeyen veznedar soyguncunun istediğini yapmadı. Bunun üzerine bu kişi soygundan vazgeçerek olay yerinden uzaklaştı.

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

Bilgi verilmesi üzerine Gasp Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmada, şüphelinin PTT şubesine gelişi, veznedar ile konuşması ve oradan ayrılmasının güvenlik kameralarına yansıdığı ortaya çıkarıldı. Bu kişinin de, PTT şubesinin hemen karşısındaki çiçekçide daha önce çalışan İlkay K. olduğu belirlendi.

İTİRAF ETTİ

Bunun üzerine Gözaltına alınan İlkay K. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Burada sorgulanan İlkay K. suçunu itiraf ederek borçları yüzünden soygun yapmak istediğini söyledi. Buradaki işlemleri tamamlanan İlkay K. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. İlkay K. mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!