Türkiye Fati ile birlikte gülüyor, yürüyor...

Görme engelli karakter FATİ, Engelliler Haftasında ‘'Birlikte Yürüyoruz Kampanyası'' faaliyetleri çerçevesinde Ankara ve Konya şubeleri ile eş zamanlı olarak bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Türkiye Fati ile birlikte gülüyor, yürüyor...
Türkiye Fati ile birlikte gülüyor, yürüyor...
GİRİŞ 17.05.2013 19:13 GÜNCELLEME 17.05.2013 19:13

FATİ, 1.000.000 gönüllü namına, 16.05.2013 Perşembe saat 11.00'de İncirli Caddesi Dikilitaş Durağı'ndan başlayarak Bakırköy Özgürlük Meydanı'na kadar yaklaşık 1.000 engelli ve engelsiz arkadaşı ile yürüyüş yaptı.

Coşku dolu anlar yaşanan yürüyüşte, Fati'nin maskesini takıp ellerine de balonlarını alan çocuklar, ''Birlikte Yürüyoruz, Engelsiz Yürüyoruz, Hayatı paylaşabilmek için Birlikte Yürüyoruz, Birbirimizi doğru anlayabilmek için Birlikte Yürüyoruz, Birlikte yürüyebilmek için Birlikte Yürüyoruz, FATİ ile Yürüyoruz'' gibi sloganlar attı.

Yürüyüşe, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Başakşehir, Esenler ve Üsküdar Belediyelerinin işbirliği ile yürütülen Birlikte Yürüyoruz Kampanyasının öncülüğünü yapan, Türkiye Beyazay Derneği Başkanı Sayın Lokman AYVA, Birlikte Yürüyoruz Kampanyası Genel Koordinatörü Hasan Feyzi GİRAY, Başakşehir Engelliler Masası Sorumlusu Metin Mete, Esenler Kültür Müdürlüğü Koordinatörü Fatih ÖZER, Birlikte Yürüyoruz Kampanyası ile paydaş çalışan Başakşehir, Esenler Belediyeleri, Türkan Sabancı Görme Engelliler İlköğretim Okulu, Mimar Sinan İşitme Engelliler İlköğretim Okulu ve Yeşilköy İlköğretim ve iş Okulu katıldı.

Bakırköy Özgürlük Meydanında, Türkiye Beyaz Dernek Başkanı Lokman AYVA'nın basın açıklaması yapması ardından, katılımcılar FATİ ile hatıra fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz