Gezi olaylarında polise verilecek ikramiye belli oldu

Emniyet Genel Müdürlüğü günlerce zor koşullarda görev yapan polislere ikramiye verme kararı aldı.

Gezi olaylarında polise verilecek ikramiye belli oldu
Gezi olaylarında polise verilecek ikramiye belli oldu
GİRİŞ 28.06.2013 11:56 GÜNCELLEME 28.06.2013 15:15
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Gezi Parkı olayları sırasında özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Antalya illerinde görev yapan Çevik Kuvvet polislerine 24 er maaş ikramiye verilecek. Buna göre 24 maaş ikramiye hakkı kazanan bir memur 880 lira civarında para alacak.

Habertürk'te yer alan habere göre Emniyet Genel Müdürlüğü günlerce zor koşullarda görev yapan bu polislere ikramiye verme kararı aldı. Tüm Gezi eylemleri boyunca kesintisiz görev yapan  polis birimlerinden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne 24'er maaş ikramiye verilecek. İkramiyeler İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Antalya illerinde Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinde görev yapan polislerin hesaplarına yatırılacak.

Polislerin maaş sistemleri farklı olduğu için mesleğe yeni başlayan bir memurun çıplak maaşı yaklaşık 36 lira görünüyor. Buna göre 24 maaş ikramiye hakkı kazanan bir memur 880 lira civarında para alacak. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görev yapan polislerin büyük bölümü birkaç yıllık memur olduğu için ortalama bin lira ikramiye alacaklar. Aynı şubelerde görev yapan emniyet müdürlerinin hesaplarına ise 3 bin lira yatacak. Gezi Parkı ikramiyesi, bir polisin alabileceği en yüksek ikramiye. 24 maaş ikramiye, çok başarılı operasyonlara katılan ve görevlerinde başarılı olan polislere veriliyor.

YORUMLAR 61
  • kazımm 10 yıl önce Şikayet Et
    yorumlarıyla destek veren tüm kardeşlerimden. allah ebeden razı olsun...
    Cevapla
  • kazımm 10 yıl önce Şikayet Et
    umarız asker kardeşlerimize de.... er-erbaş-uzman- astsubay kardeşlermize de ek ödemeler yapılır. polis ve askerin özlük hakları umarım geri verilir.
    Cevapla
  • erkun er 10 yıl önce Şikayet Et
    az bile. bence az bile cok az hatta.bu insanlar günlerce can tehlıkesi yasadılar.....
    Cevapla
  • mustafa akgül 10 yıl önce Şikayet Et
    ya iyi güzelde daha sonra alışkanlık yapmasın.doğu ve güneydoğuda olağanüstü hal. devam etsin diye neler yapıldığını herkes az çok bilir.birde burada bazı zeka özürlüler kafirler karşısında falan gibi ifadeler kullanmışlar,bu embesiller kimin kafir kimin mümin olduğunu nerden biliyorlar?
    Cevapla
  • hakan kurt 10 yıl önce Şikayet Et
    vatana her şey feda olsun. çoğu arkadaşımız o kadar maddi sıkıntı içinde oldukları halde bende aynı şekilde ama sadece huzur dolu bir ortamın olmasını temenni ediyorum hiç bir şey istemiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!