Taksim metrosunda seferler normale döndü

Taksim'de yayalaştırması projesi kapsamında çalışma yapan bir iş makinesi İSKİ'ye ait su borusunu patlattı. Su basması nedeniyle Taksim Metrosu İstasyonu'nda durdurulan seferler tekrar normale döndü.

GİRİŞ 28.06.2013 15:31 GÜNCELLEME 28.06.2013 18:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Borudan fışkıran sular Taksim'de adeta küçük bir göl oluşturdu. Vatandaşlar suların üzerinden atlayarak yollarına devam edebildi. Taksim Metro'sunun da akan sudan zarar görmesi nedeniyle yolcuların Osmanbey'e yönlendirildiği öğrenildi.

Taksim Meydanı'nda çalışma yapan bir iş makinesi kazı yaparken İSKİ'ye ait su borusunu patlattı. Metrelerce yükseğe fışkıran sular Taksim'in bir kısmında gölet oluşmasına yol açtı. Suyun patladığı kısım iş makinesinin kepçesi ile kapatılarak suyun yükselmesi önlendi ancak bazı noktalarda oluşan su birikintileri vatandaşları da zor durumda bıraktı. Vatandaşlar su birikintilerinin üzerinden atlayarak yollarına devam edebildi.

Taksim metrosu da patlayan sudan nasibini aldı. Metro istasyonunun içi suyla dolunca yolcular anonslarla Osmanbey'e yönlendirildi.

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Karşılıklı olarak Osmanbey-Taksim ve Taksim-Şişhane metroları ile ve Taksim-Kabataş finiküler sistemi durduruldu. Metrodaki suyu boşaltma çalışmalarının ardından seferler normale döndü.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 3
  • mehtap dalgalı 10 yıl önce Şikayet Et
    siz bu işleri düzeltin . çarpık kentleşmeyi önleyin gulyabani gibi oraya buraya avm rezidans böyle saçma plan olabilirmi 2 katlı bina hemen yanında 30 katlı bina onun yanındda 3 katlı onun yanında tek katlı bu ne ya ecüş bücüş devlet bu işe acil atmalı bir kanunla bu plancılık düzenlenmeli
    Cevapla
  • alihsan paşa 10 yıl önce Şikayet Et
    zamanlama hatası. 1 ay önce patlatacaktı ki mikropları silip süpürürdü
    Cevapla
  • hasan sarı 10 yıl önce Şikayet Et
    HER ŞEYDE HAYIR VAR....GEZİCİ HOLDİNG in BÜYÜK ve KÜÇÜK ABDESTLERİ TEMİZLENMİŞ OLUR.... diye düşünüyorum...saygılar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!