KESK'ten akıl almaz Mısır bildirisi!

Kamu Emekçileri Sendikası (KESK) bugün resmi internet sitesinden yayınladığı bildiriyle bir skandala imza attı.

KESK'ten akıl almaz Mısır bildirisi!
KESK'ten akıl almaz Mısır bildirisi!
GİRİŞ 19.08.2013 16:36 GÜNCELLEME 19.08.2013 16:36
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

KESK tarafından yayınlanan bildiride Mısır halkının yüzde 51'nin oyunu alarak iktidara gelen Mursi için firavun benzetilmesi yapıldı. Mısır'da yapılan katliama tepki göstermek isterken de Mursi için skandal ifadeler kullanıldı.

İşte KESK tarafından yayınlanan skandal bildiri...

YORUMLAR 29
  • m.ömeroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    klasik solcu-kominist tavrı!!!. kendilerinden başka birini beğenmezler! onlar sütten çıkmış ak kaşık, başkaları hep tu ka..
    Cevapla
  • Üzeyir ARI 10 yıl önce Şikayet Et
    HA KESK, HA İSRAİL, HA ABD, HA RUSYA, HA ÇİN.....vs. vs... kurum, kuruluş, ülke, ideoloji hiç farketmez... sadece doğru ve dürüst insanlar KENDİ ALEYHLERİNE olsa bile geçekleri yani doğruyu söyler veya savunabilir. diğerleri işine geldiği gibi yapar. İLKESİZLİK budur işte. onlar için İNSAN ONUR VE HAYSİYETİNİN bir önemi yoktur.
    Cevapla
  • K..MURAT 10 yıl önce Şikayet Et
    mursi demokra-sisi. demokrasiyi araç görüp sonra demokrasiyi katlet e neymiş seçim olmuş.. seçim nasıl olmuş.. ilk tur %22 sonra ikinci tur %50 ne demokrasi ama...ne geldiyse başa sorumsuz siyasetçilerden geldi..
    Cevapla
  • erdal islam 10 yıl önce Şikayet Et
    inşallah sadece farkında olmamak diyecem ama açık birşey daha var. küfür tarafından mürted edilmiş ve hipnoz altında olan ve kurtulamayan yolunu da aynı kafası gibi karıştırmış insanımızdan oluşmuş yapılar bunlar.diğerleri gibi bir doğruyu vererek büyük bir yanlışı toplumun beynine yerleştirmeye çalışan insanlar işte.
    Cevapla
  • kazımm 10 yıl önce Şikayet Et
    ''insanca bir yaşam, güvenli gelecek, eşitlik, özgürlük, demokrasi'' (yandaki reklamları) . zalimler için yaşasın cehennem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta peş peşe patlamalar! Askeri üsse hava saldırısı düzenlendi
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı